Våra helgplaner och mycket på gång

Hej mina fina. Den här veckan har känt väldigt lång, blev ju så annorlunda i och med evenemanget i Stockholm i måndags. Nu är det fredag och jag ser verkligen fram emot helg. Helgen kommer att bli ganska lugnt faktiskt, mycket på hemmaplan, vilket känns så skönt. Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Jag har ätit ute väldigt mycket på sistone så det är dags att börja spara och äta fler måltider hemma.

Imorgon måste vi verkligen ta tag i att storhandla. Vi har inte handlat ordentligt sedan vi kom hem från Sri Lanka så det är verkligen dags. Vi har knappt varit hemma tillsammans på kvällarna sedan dess. Imorgon kväll ska Niklas och Frida komma hit på middag. Ska bli supertrevligt, var längesedan jag träffade dem nu.

Annars ska nog både jag och Carl jobba lite i helgen, jag med mitt företag. Har ju mycket på gång där och jag ska snart berätta mer för er. Ska bara få klart lite först 🙂 Nu kaffe. Ha en underbar fredag!

Följ:
Share:

Kommentera