Annons: Shoppa min stil

Klänning
Cape
Väska
Linne
Pullover
Kjol
Kavaj
Klänning
Blus
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Satinkjol
T-shirt
Blus
Klänning
Blus
Blus
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Väst
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Kofta
Tröja
Kjol
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Stickad klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Knytblus
Skjortklänning
Kavaj
Pullover
Basker
Stövel
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slipover
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Klännning
Knytblus
Skjorta
Byxor
T-shirt
Skjorta
Linne
Tröja
Sneakers
Jeans
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Slacks
Klänning
Knytblus
Halsduk
Skjorta
Byxor
Jacka
Klänning
Tröja
Klänning
Pälsjacka
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Bag
Kjol
Kappa
Skjorta
Väska
Kavaj
örhängen
Rosa kostymbyxor
Klänning
Vit blus
Kofta
Kofta
Jacka
Boots
Väska
Kavaj
Kappa
Kappa
Ankelboots
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Halsduk
Byxor
Väska
T-shirt
Cardigan
Linne
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Grå kavaj
Väska
39   329
43   406
49   377
55   510
24   470

Enkla kassasystem för företag

Enkla kassasystem för företag
– blogginlägg i samarbete med ES Kassasystem

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag dela med mig av tips på enkla kassasystem för företag från ES Kassasystem. ES Kassasystem erbjuder en enkel integrerad och kontaktlös kortbetalning direkt i kassadatorn via en betalterminal från Babs Paylink, Verifone, Payzone, Nets, Bambora eller Direct2Internet eller om man har en egen fristående betalterminal.

Som företag vill man såklart kunna erbjuda sina kunder enkla och smidiga betallösningar och det blir ju verkligen möjligt med kassaapparat och kortterminal från ES Kassasystem. När jag jobbade inom handel tidigare förstod man ju verkligen hur viktigt det är för företag med bra betallösningar. Kunderna vill ju alltid att det ska vara enkelt att handla, att hela processen med betalning ska fungera utan problem. Gör det inte det finns ju stor risk att kunderna väljer att handla hos ett annat företag.

Jag tror väldigt mycket på ES Kassasystems lösningar, just att det är så enkelt samtidigt som det är en väldigt säker lösning. Tekniken har så himla stor betydelse. Det måste helt enkelt vara enkelt, det måste alltid fungera, man ska som kund kunna känna sig trygg med att köpet går igenom på ett korrekt sätt, att man får kvitto med mera.

Något som känns extra bra och rätt i tiden med deras lösningar är att de nu gjort det möjligt att betala med mobilen direkt i kassan genom Apple Pay och Samsung Pay. Det fungerar för närvarande för oss med anslutna kort från Nordea och SEB med betalkorten VISA, Mastercard och Eurocard. Inom kort kommer även fler partners vara anslutna vilket gör lösningen tillgänglig för fler 🙂 Så bra.

Hur funkar det i praktiken med ES Kassasystem då? Jo, när kunden gör ett köp på max 200 kronor går köpet igenom direkt i kortterminalen utan att PIN-kod behöver anges. Ett kvitto skrivs då ut direkt från kvittoskrivaren som är kopplad till ES Kassasystem. Smidigt för både kunden och ditt företag!

enkla kassasystem för företag

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?