Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Grå kavaj
Väska
Väst
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Klänning
Vit blus
Kjol
Knytblus
Cardigan
Linne
T-shirt
Blus
Väska
Ankelboots
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
T-shirt
Klänning
Kofta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Bag
Skinnkjol
Knytblus
Blus
Väska
Kavaj
Kappa
Klännning
Kappa
Kavaj
Linne
Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
Kappa
Jeans
Kjol
Slacks
Väska
Väska
Kappa
Byxor
Slipover
Klänning
Tröja
Väska
Satinkjol
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Cape
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Halsduk
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kappa
Byxor
Kavaj
Basker
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Pullover
Skjorta
Sneakers
Kofta
Kavaj
Skjorta
Blus
22   140
39   286
38   420
36   398
55   441

Tips på bröllopspresent

Tips på bröllopspresent
– Blogginlägg i samarbete med Presenttipsen.nu

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Nu börjar det bli bröllopssäsong och jag själv ska på två bröllop i sommar. Hur många bröllop har ni inplanerade i vår / sommar / höst? Bröllop kan ju vara det roligaste som finns, det är så mycket glädje och kärlek. Älskar att gå på bröllop! Något som kan vara lite klurigt inför bröllop är att hitta en bra bröllopspresent till brudparet. Därför blir jag glad när det finns sajter som Presenttipsen.nu som delar med sig av en massa tips på bröllopspresent och även presenter till andra tillfällen. Presenttipsen.nu gör det verkligen enkelt att hitta bra presenter till bröllop, student, konfirmation, födelsedag med mera.

Eftersom det är bröllopstider har jag spanat in deras tips på bröllopspresent lite extra. De har verkligen hur många tips som helst och det känns snarare som det kan vara svårt att välja :). De delar även med sig av tips på vad man ska tänka på inför ett köp av bröllopspresent. Några favoriter bland alla tips på bröllopspresent hos Presenttipsen.nu nedan.

 

Tips på bröllopspresent 

Champagneglas Eva Solo 2-pack
Min första favorit bland alla tips hos Presenttipsen.nu är dessa Champagneglas från Eva Solo. Jag gillar verkligen modellen på dessa. Dessa champagneglas kommer med gravyr med brudparets namn och datumet för bröllopet. Fint! Och perfekt att skåla med på kommande bröllopsdagar som man såklart måste fira!

 

Placeholder
Nästa tips är en spabehandling för två personer som man kan ta del av tillsammans. Man förstår att det är en populär present till brudpar. Efter allt ståhej med bröllop och inte minst alla förberedelser kan det vara skönt att komma iväg lite bara på tu man hand. Bra att ha lite kärleksfulla aktiviteter att se fram emot även efter den stora dagen också! 

 

Tips på bröllopspresentMitt nästa tips från Presenttipsen.nu är denna You + Me Champagnesabel. En perfekt present då det är något man säkert inte köper till sig själv men det är ju så festligt att ha. Vi har själv ingen Champagnesabel hemma men vi har vänner som har (och som faktiskt fått det i bröllopspresent) så vi har varit med och öppnat Champagne med sabel. 

LovebirdsHur söta är inte dessa Love birds? Älskar designen på dem, i sådan där skandinavisk stil som jag älskar. Det känns som en riktigt fin inredningsdetalj som dessutom skulle betyda mycket för paret som får dem. 

 

 

Spana in alla tips på bröllopspresent på Presenttipsen.nu! 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?