Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Väska
Kostymbyxa
Blus
Knytblus
Kavaj
Kofta
Byxor
Klännning
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Klänning
Bag
Halsduk
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Knytblus
Sneakers
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Väska
Linne
Väska
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Väska
Kjol
Kappa
Väska
Klännning
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Byxor
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kofta
Blus
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Pullover
T-shirt
Väska
Knytblus
Linne
Jeans
Väska
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Pullover
Väst
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Blus
T-shirt
Kavaj
Byxor
Väska
Satinkjol
Väska
Slipover
Klänning
Tröja
Skjorta
Kjol
Väska
Basker
Kofta
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kappa
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Reunion med Mina och Johan

Hej fina. Igår mötte jag och Mina upp Johan på Bianchi café Stockholm. Vilken reunion! Vi är ju alla från Hudik och umgicks även mycket i Umeå så det var superkul att ses. Prata gamla minnen och uppdatera varandra. Sist jag träffade Johan var på min fest i somras.

Vi fick ett superbra bord på Bianchi och beställde in en charkbricka att dela på till att börja med. Så gott! Sedan valde jag (såklart) råbiff till huvudrätt. Vi satt där i ett par timmar innan vi gick vidare till Hotel Diplomat för ett sista glas. Älskar T Bar. Så mysig!

Så himla kul kväll med många skratt ❤️ Det måste vi göra om snart!

Idag blev det sovmorgon och nu har jag och Mina precis ätit frukost. Dagens plan är en utflykt till en outlet. Finväder är det också! Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?