Fredagskväll hos Mina i Stockholm

Hej fina. Min resa till Stockholm gick bra. Åkte Snälltåget upp och hamnade i en fullsatt kupé. Det tog ju sin till men jag kunde jobba, blogga, lyssna på ljudbok och annat. Kom fram vid sextiden och Mina mötte mig på Stockholm C. Så snällt!

Vi tog T-bana till Gubbängen där hon bor. Båda var rätt trötta så vi bestämde oss för att ha en hemmakväll med middag, grönsaksdipp, fruktfat och favoritserien Sex and the city. Perfekt fredagskväll! Så kul att höra om allt som hänt det senaste halvåret (Ja det är mer än ett halvår sedan vi sågs!). Mina kom också på att hon hade kvar sina skolkataloger. Så kul att kolla igenom. Nostalgi. En massa minnen dök upp och man insåg att man helt att glömt vissa personer. Så kul!

Idag får vi se vad vi hittar på. Ikväll ska vi ut och äta på Bianchi och då joinar även vår kompis Johan, också han från Hudik. Honom har jag inte träffat sedan min 30-årsfest i somras så ska bli jättekul! Ha en underbar lördag fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera