27   239
33   303
35   352
35   343

Min Valborg på Escama Malmö

Hej fina ni. Jag tänkte berätta lite om min Valborg. Det var längesedan jag firade Valborg med brasa och så och det gjorde jag inte i år heller. Istället mötte jag upp min fina vän Charlotta som jag inte träffat sedan jag kom hem från Sri Lanka. Vi möttes upp för middag på restaurang Escama (läs tidigare inlägg om restaurangen här) för att äta några tapas/mellanrätter och prata om allt som hänt på sistone.

Vi har verkligen alltid så himla kul tillsammans. Tänker lika, kan liksom kolla på varandra och veta vad den andra tänker på =). Det blev en mycket bra kväll. Charlottas kompis Per dök upp lite senare också och då hade vi gått vidare till restaurang Atmosfär som ligger precis intill. Det blev ganska sent, var nog hemma strax innan tolv.

Igår tog jag det väldigt lugnt. Jobbade en del med företaget och gav mig också ut på en promenad. Sprang både i måndags och tisdags så jag har haft rejäl träningsverk i ett par dagar nu. Carl hade ju vanlig jobbdag igår eftersom han jobbar i Köpenhamn. Igår kväll var vi på middag hos Klara, Jonas och deras dotter Linnéa. Hon är verkligen så söt och charmig. Var helt slut när vi kom hem efter allt bus :).

Idag väntar jobb och sedan after work med Anna. Ha en underbar dag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?