Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Boots
Tröja
Kappa
Kappa
Jeans
Väska
Kofta
Linne
Kofta
Kjol
Kofta
Kjol
Byxor
Skjorta
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Blus
Skjorta
Klänning
Stövel
T-shirt
Klännning
Grå kavaj
Kjol
Kostymbyxa
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Sneakers
Kavaj
Ganni diadem
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Slacks
Klänning
Pullover
Skjorta
Spegel
Satinkjol
Cardigan
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
Tröja
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
T-shirt
Kofta
Pullover
Kavaj
Basker
Kjol
Halsduk
Byxor
Väska
Väska
Pullover
Byxor
Pälsjacka
Kånken
Kavaj
Väska
Klänning
Halsduk
Kofta
Kavaj
Klänning
Jacka
Klänning
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Louis Vuitton väska
Blus
Väska
Stickad klänning
Blus
Knytblus
Kavaj
Kjol
Väst
Väska
Skjorta
Tory Burch
Tröja
Vit blus
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Steamer
Väska
Kappa
Klännning
Kappa
Klänning
Byxor
Blus
Väska
Jacka
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Linne
Bag
Cape
Kofta
Klänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Slipover
Klänning
Kofta
Knytblus
örhängen
Klänning
Stenströms cardigan
Kofta
Moschino väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Pullover
Skjortklänning
58   292
44   374
59   355
43   406
42   485

Min Valborg på Escama Malmö

Hej fina ni. Jag tänkte berätta lite om min Valborg. Det var längesedan jag firade Valborg med brasa och så och det gjorde jag inte i år heller. Istället mötte jag upp min fina vän Charlotta som jag inte träffat sedan jag kom hem från Sri Lanka. Vi möttes upp för middag på restaurang Escama (läs tidigare inlägg om restaurangen här) för att äta några tapas/mellanrätter och prata om allt som hänt på sistone.

Vi har verkligen alltid så himla kul tillsammans. Tänker lika, kan liksom kolla på varandra och veta vad den andra tänker på =). Det blev en mycket bra kväll. Charlottas kompis Per dök upp lite senare också och då hade vi gått vidare till restaurang Atmosfär som ligger precis intill. Det blev ganska sent, var nog hemma strax innan tolv.

Igår tog jag det väldigt lugnt. Jobbade en del med företaget och gav mig också ut på en promenad. Sprang både i måndags och tisdags så jag har haft rejäl träningsverk i ett par dagar nu. Carl hade ju vanlig jobbdag igår eftersom han jobbar i Köpenhamn. Igår kväll var vi på middag hos Klara, Jonas och deras dotter Linnéa. Hon är verkligen så söt och charmig. Var helt slut när vi kom hem efter allt bus :).

Idag väntar jobb och sedan after work med Anna. Ha en underbar dag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?