Annons: Shoppa min stil

Klänning
Tröja
Kofta
Blus
Kofta
Bag
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Sneakers
Kjol
Blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Byxor
Vit blus
Klännning
Kofta
Kavaj
Väst
Basker
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Blus
Kavaj
Cape
Kavaj
Blus
Skjorta
Skinnkjol
Kjol
Linne
Klännning
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Knytblus
Klänning
Kofta
Byxor
Satinkjol
Halsduk
Pullover
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Slipover
Klänning
Jeans
Väska
Ankelboots
Kjol
Klänning
Slingbacks
Pullover
Kjol
Väska
Pullover
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Kappa
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kofta
Linne
Linne
Kofta
Väska
Cardigan
T-shirt
Klänning
Slacks
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Byxor
Knytblus
Kofta
Klänning
11   112
39   280
44   433
37   410
38   415

Hur känns det att vara tillbaka?

Hej fina ni. Nu har vi sovit hemma en hel natt och ja, hur känns det att vara tillbaka då? Det känns faktiskt väldigt bra. Skönt att vara tillbaka till rutiner, kunna umgås med vännerna, har till och med saknat jobbet lite. Vi hade en helt magisk resa som vi aldrig kommer att glömma men det stämmer ju faktiskt det där uttrycket, borta bra men hemma bäst.

Eftersom Sri Lanka ligger 3,5 timme före svensk tid var man ju rejält trött vid åttatiden igår kväll. Men vi lyckades hålla oss vakna till ungefär 22 och sedan sov vi hela natten till klockan ringde kl 6. Eller ja, vaknade till vid 4.30 men lyckades ändå somna om. Det var nog bra att träna igår kväll vid femtiden.

Idag blir det nog en ganska lång och intensiv jobbdag. Flera möten och mycket som ska fixas inför eventet på måndag. Vi ska ha årets största konferens i Stockholm på måndag och det är ju inte så långt kvar. Hade nog fixat det mesta innan jag åkte men bra att stämma av med de andra nu sista veckan.

Ikväll ska jag äntligen träffa min fina Charlotta igen. Vi tänkte gå ut och äta på Bastard vid sjutiden. Om de nu har bord. Det är ju dessutom Valborgsmässoafton idag! Har dock inte riktigt firat det de senaste åren men nu kommer vi ut på något i alla fall. Ska bli så kul att catch up.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Rutiner <3. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?