Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Kjol
Byxor
Linne
Klänning
Jeans
Klännning
Väska
Linne
Kavaj
Kjol
Byxor
Linne
Klänning
Jeans
Klännning
Väska
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Sista dagen på Sri Lanka

Hej fina. Idag är vår sista dag på Sri Lanka. Det är verkligen blandade känslor inför att åka hem. Vi har ju en riktigt drömmig semester här, samtidigt påverkas vi ju av de attentat som varit så därför känns det skönt att komma hem till tryggheten igen.

Igår hängde vi här på närmsta stranden. Lyssnade på ljudbok och podcasts. Vi börjar nog bli lite rastlösa nu och det är ju också ett gott tecken på att vi verkligen kunnat vara lediga, tänka bort jobb och annat. På kvällen åt vi middag på en väldigt lugn restaurang. Vi åt skaldjursfat, lyxade till det lite. Mys! Efteråt gick vi till Zephyr för en cocktail. Det börjar verkligen märkas att det går mot lågsäsong nu. Till och med de tidigare fullsatta restaurangen har glest med gäster.

Idag är det utcheckning klockan tolv men vi hoppas att vi kan få ha vårt rum hela dagen tills vi ska åka. En taxi kommer och hämtar oss klockan sju och kör oss till flygplatsen. Vi kommer till Kastrup vid halv fem på måndag kväll om allt går som det ska 😊.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?