Annons: Shoppa min stil

Kofta
Jacka
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Halsduk
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kånken
Kavaj
Spegel
Klänning
Stenströms cardigan
Klänning
Kofta
Kofta
Byxor
Kjol
Kjol
Stövel
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Skjortklänning
Väst
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Vit blus
Halsduk
Kavaj
Kjol
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Jacka
Tröja
Klännning
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Blus
Blus
Boots
Väska
Moschino väska
Väska
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Klännning
T-shirt
Pullover
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Slipover
Linne
Väska
Väska
T-shirt
Kjol
Tory Burch
Basker
Kappa
Kofta
Ganni diadem
Knytblus
Jeans
Väska
Klänning
T-shirt
Knytblus
Väska
örhängen
Väska
Byxor
Linne
Väska
Blus
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Bag
Klänning
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Steamer
Väska
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Blus
Skjorta
Louis Vuitton väska
Kjol
Skjorta
Väska
Tröja
T-shirt
Skjorta
Slacks
Byxor
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Cardigan
Satinkjol
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Cape
Sneakers
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
41   350
32   291
67   403
46   354
64   440

Safari i Udawalawe Sri Lanka

Hej fina. Igår morse klev vi upp klockan 05.30 då vi skulle på safari i Udawalawe här på Sri Lanka. Så skönt att vara i en lugn nationalpark. Jag och Carl fick en egen Jeep för oss själva, och ja chaufför också. Trodde vi skulle åka med andra turister men nej. Lyx! Vi hoppades få se en massa elefanter och andra djur och det fick vi verkligen!

Vi såg en massa elefanter, vattenbufflar, ödlor, fåglar, schakal med mera. Hade ju hoppats på leopard men det är sällsynt. Jag gillar i och för sig nationalparker som denna. Stora och med mycket växter så djuren kan välja att gömma sig. Känns sunt. Vi var ute i totalt 7 timmar och vi är väldigt nöjda ❤️. Elefanter är ju så häftiga djur! Hade kunnat titta på dem i timmar. Vissa av dom kom riktigt nära oss vilket var häftigt. De verkade må bra och kände sig inte hotade. De såg glada ut, åt och badade. Gulliga!

Vi var ute mellan 6 och 13 och sedan var det dags för oss att ta taxi till Mirissa. Där är vi nu och ska vara resterande delen av vår vistelse här på Sri Lanka. Vi följer nyhetsrapportering och har även försökt komma i kontakt med svenska konsulatet här för rådgivning ang terrorattentaten. De svarar dock varken på telefon eller mail…

Vi ska i alla fall vara försiktiga, undvika folksamlingar, populära hotell/restauranger/sevärdheter. Idag blir det en dag på stranden här nära hotellet. Det råder utegångsförbud på kvällarna i hela landet på grund av det som hänt. Vi tänker därför att vi tar oss ut på dagarna och håller oss här på hotellet kvällstid. Såklart påverkas vi av det som hänt.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?