Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Pullover
Kostymbyxa
Klänning
Tröja
Pullover
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Grå kavaj
Skjortklänning
Kofta
Blus
Byxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Slacks
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
Jeans
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Satinkjol
Kjol
Basker
Tory Burch
Boots
örhängen
Klänning
T-shirt
Stövel
Jacka
Väska
Pullover
Väska
Klänning
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Stenströms cardigan
Klänning
Halsduk
Klänning
T-shirt
Klännning
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
Kjol
Byxor
Väst
Kofta
Cardigan
Väska
T-shirt
Louis Vuitton väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Cape
Väska
Spegel
Väska
Klänning
Steamer
Kjol
Väska
Kappa
Kappa
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Kofta
Kofta
Klänning
Linne
Ganni diadem
Blus
Klänning
T-shirt
Slipover
Klänning
Ankelboots
Knytblus
Skjorta
Byxor
Väska
Klännning
Slingbacks
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Pullover
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kjol
Jacka
Klänning
Kappa
Byxor
Skjorta
Halsduk
Kofta
Kjol
T-shirt
Linne
Väska
Moschino väska
Klänning
Väska
Kånken
Sneakers
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Linne
Bag
23   201
31   245
67   384
46   350
64   435

Framme på Sri Lanka – Dag 1

Hej fina. Imorse kom vi äntligen fram till Sri Lanka efter typ 12 timmar i luften. Vi mellanlandade i Doha kl 03 på natten så man var ju rätt slut redan då. Har ju även svårt att sova på flygplan och dessutom var det ett stort gäng danskar som verkligen söp till det så det blev rätt stökigt.

Men nu äntligen är vi framme i alla fall! Idag har vi hängt i Colombo som är Sri Lankas huvudstad. Vi hade några timmar innan tåget mot Kandy skulle avgå och då blev vi erbjudna en guidad tur av en i lokalbefolkningen som vi tackade ja till. Vi visste väl att det var en fälla men vi fick se en hel del av staden och även om priset blev dyrare än utlovat kände vi ändå att vi fick mycket för pengarna.

Guiden tog oss bland annat till olika tempel, ett lite större buddhistiskt tempel med fina statyer och andra monument. Jag och Carl fick varsitt armband av en buddhistisk munk som skulle ge oss lycka. Ett annat stopp var vid ett annat tempel där en man satt på en trappa och frågade om jag ville sätta mig vid honom och ta en bild. Lite för sent ser jag att han har en orm i en korg intill sig som han gärna håller upp framför mig. Har ju världens ormfobi men tyckte ändå jag hanterade det okej. 😱

Vi avslutade Colomboturen med en god lunch på en lugn restaurang. Nu sitter vi på ett tåg mot Kandy där vi ska sova första natten. Verkar strula en del men vi kommer nog fram till slut ❤️. Mysigt att vara iväg med Carl i alla fall. Ser fram emot en dusch, byta om (har fortfarande klänningen jag flög i på mig) och att vara lite piggare imorgon då vi åker vidare till staden Ella. En massa bilder kommer imorn. Går tydligen inte att ladda upp 🙂 Hoppas ni har det bra!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?