46   270
2   139
24   239
26   260

Möten och mysig promenad

Hej fina. Idag har jag suttit i möten hela dagen känns det som. Men det har gått bra, ett möte kändes kanske lite viktigare. Gick bra i alla fall. Hann även luncha med Anna som hade mycket spännande grejer att berätta. Hon är ju halvvägs in i sin graviditet, så spännande!:)

Efter jobb hann jag hem och byta om innan jag skulle bege mig ut på en lång power walk med Charlotta. Vi var ute i en och en halv timme. Så skönt med sol! Blev power i både kropp och knopp ❤️. Jag har så kloka och peppande vänner!

När jag nästan var hemma stöter jag på Carl som precis kommit från sin padel-träning. Blev så glad at se att det var han så jag sprang fram superglad. Riktigt gulligt gjort tycker jag själv såhär i efterhand 😄. Hade ju gått en hel dag utan att vi träffats liksom haha.

Nu sova. God natt fina ni!

restaurang i malmö på alla hjärtans dag

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?