Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Jeans
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Linne
Linne
Kavaj
Klännning
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Cardigan
48   276
79   425
56   442
61   585
61   636

Packat till Sri Lanka

Hej fina ni. Hoppas att ni har haft en bra helg! Hade ju after work på jobbet i fredags och då jag varit sjuk tidigare i veckan var det kanske inte bästa idén men kul var det så det får det vara värt :). I lördags gjorde jag typ ingenting. Carl var iväg hela lördagen så det passade ganska bra för mig att ha en riktigt lazy day då.

Idag har vi kollat upp en del inför Sri Lanka-resan. Vi har även packat det mesta. Vi åker ju på onsdag, så snart ändå! 😊 Vi kommer inte att ha resväskor utan två större backpacks. Känns ju sådär fashionabelt men jag får leva med det 😂. Praktiskt när man ska åka runt så som vi ska.

Nu sova. God natt fina ni!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?