Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kappa
Pullover
Stickad klänning
Grå kavaj
Slacks
Byxor
Skinnkjol
Kofta
Cape
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Linne
Blus
Kjol
Kavaj
Sneakers
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slipover
Väska
Bag
Jeans
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Linne
Byxor
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Kavaj
Tröja
Ankelboots
Kjol
Skjorta
Knytblus
Skjortklänning
Jacka
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Basker
Kofta
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Stövel
Kofta
Pullover
Blus
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Tröja
Knytblus
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Kappa
Klännning
Byxor
Väska
Väska
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Tröja
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Väska
Väst
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Pälsjacka
T-shirt
Kjol
Cardigan
Halsduk
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Kofta
Byxor
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klännning
Klänning
21   325
43   398
51   450
38   399
30   408

SJUK…

Hej fina ni Jag har gått och blivit sjuk! Snörvlar, har ont i huvudet och har nog lite feber också. Suck, så himla segt. Tänkte att jag ska in till jobbet nu på morgonen och hämta hem datorn och skriva ut lite saker och sedan vilar jag här hemma resten av dagen, kanske jobbar lite på halvfart om jag känner att jag orkar. Igår höll jag ut till kl 16. Min kollega Daniel fyllde år så ville bjuda honom på lunch på Namu och så och fira honom lite med de andra så jag stod ut med huvudvärken nästan hela arbetsdagen.

Idag mår jag inte bättre som sagt. En spännande sak som händer är att jag ska prata med min redovisningskonsult idag och se hur mycket vinst mitt företag gjorde 2018. Känner att jag vill satsa lite mer det här året men tiden är ju alltid den största utmaningen. Får se helt enkelt!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 11 april, 2019 / 22:34

    Tror jag besöker din blogg för första gången, en trevlig blogg som jag gärna återkommer till.

    Mvh Gerra…

    http://www.gerra.se

Kommentera


Söker du efter något?