SJUK…

Hej fina ni Jag har gått och blivit sjuk! Snörvlar, har ont i huvudet och har nog lite feber också. Suck, så himla segt. Tänkte att jag ska in till jobbet nu på morgonen och hämta hem datorn och skriva ut lite saker och sedan vilar jag här hemma resten av dagen, kanske jobbar lite på halvfart om jag känner att jag orkar. Igår höll jag ut till kl 16. Min kollega Daniel fyllde år så ville bjuda honom på lunch på Namu och så och fira honom lite med de andra så jag stod ut med huvudvärken nästan hela arbetsdagen.

Idag mår jag inte bättre som sagt. En spännande sak som händer är att jag ska prata med min redovisningskonsult idag och se hur mycket vinst mitt företag gjorde 2018. Känner att jag vill satsa lite mer det här året men tiden är ju alltid den största utmaningen. Får se helt enkelt!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Share:

1 kommentar

  1. 11 april, 2019 / 22:34

    Tror jag besöker din blogg för första gången, en trevlig blogg som jag gärna återkommer till.

    Mvh Gerra…

    http://www.gerra.se

Kommentera