Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Byxor
Klänning
Jeans
Kjol
Kavaj
Klännning
Linne
Linne
Väska
Byxor
Klänning
Jeans
Kjol
Kavaj
Klännning
Linne
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Mycket som händer nu

God morgon fina ni. Hoppas att ni mår bra. Jag ska försöka ta tag i bloggandet på riktigt igen men har ibland svårt med tid och motivation. Mycket som händer nu helt enkelt men jag är glad över att ha många vänner som verkligen bryr sig. Kärlek till er <3.

Igår efter jobb gick jag en lång promenad längs Ribban. Så härligt att solen är uppe längre nu. Dock är det fortfarande kallt så man behöver klä på sig. Annat var det i lördags. Lite sommarkänslor fick man allt då.

Både jag och Carl kom hem vid åttatiden och lagade laxpasta som vi kunde äta tillsammans. Nu är det ju inte långt kvar till vår resa till Sri Lanka. Vi åker nästa onsdag. Ska bli så underbart att komma iväg lite. Jag tror vi har lyckats fixa allt nu inför resan 🙂

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?