Annons: Shoppa min stil

Linne
Klänning
Jeans
Väska
Kjol
Klännning
Kavaj
Byxor
Linne
Linne
Klänning
Jeans
Väska
Kjol
Klännning
Kavaj
Byxor
Linne
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

En dålig sak

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag har jag haft en bättre dag, fullt upp och mycket möten men den kändes bra ändå. Efter jobb gick jag på stan en sväng men lyckades väl inte riktigt hitta vad jag letade efter. Ikväll har jag tagit det lugnt. Carl har varit på styrelsemöte men kom tillbaka vid åttatiden.

En dålig sak är att jag känner att jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i huvudet och är täppt i näsan. Carl har haft lite samma men förhoppningsvis känner jag mig bättre imorgon. Har inte riktigt sovit ordentligt de senaste nätterna och det påverkar väl. Himla trist om jag skulle bli sjuk så här nära vår resa men egentligen är det ju bättre att vara sjuk nu än under tiden på Sri Lanka 🙂

En glad nyhet idag är att jag fick veta att Anna väntar en liten pojke. De var på ultraljud idag och fick veta könet på kommande bebisen. Så kul! Stort grattis! 🙂

Nu ska jag nog lägga mig. God natt fina ni!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 9 april, 2019 / 22:34

  Tack snälla fina du och krya på dig.

  • mariabusck
   Författare
   10 april, 2019 / 08:15

   Tack darling <3

Kommentera


Söker du efter något?