Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Jacka
Skjorta
Slipover
Kavaj
Kjol
Kavaj
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Väska
Klänning
Satinkjol
Linne
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Byxor
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kappa
Kofta
Slacks
Klänning
Byxor
Skjorta
Väska
T-shirt
Sneakers
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Pullover
Jacka
Vit blus
Kjol
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Pullover
Kavaj
Cardigan
Kofta
Slingbacks
Kappa
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
Tröja
Klänning
Väska
Basker
Stövel
Skjorta
Skjorta
Byxor
Grå kavaj
Kjol
Cape
Byxor
Kostymbyxa
Blus
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Väska
Kavaj
Klännning
Ankelboots
Kjol
Väska
Boots
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Blus
Kofta
Skjorta
Knytblus
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Kappa
Klänning
Tröja
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Blus
örhängen
Pullover
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Jeans
Väska
Kofta
Väska
Tröja
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Väst
Klänning
Linne
Halsduk
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
39   335
43   411
49   382
55   513
24   471

Laptopfodral i läder

Laptopfodral i läder
– Blogginlägg i samarbete med dbramante1928

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Idag tänkte jag berätta om min senaste beställning från dbramante1928. dbramante1928 är en webbutik som erbjuder en massa fina och stilrena accessoarer i läder såsom laptopfodral, mobilfodral, weekendväskor, tote bags, ryggsäckar med mera. Jag älskar ju väskor i läder så deras utbud passar verkligen mig perfekt.

Jag valde att beställa ett nytt mobilfordral och även ett laptopfodral i läder från dbramante1928. Köpte ju min laptop i december och har haft sådana problem med att hitta ett fint laptopfodral i läder som liksom känns min stil. Jag älskar klassiskt och stilrent. Så bra med produkter som både gör nytta, det vill säga skyddar laptopen, och samtidigt fungerar som en snygg accessoar.

Mitt nya laptopfodral från dbramante1928 är en Skagen 13″ som passar till min mac-dator. Den har dessutom ett väldigt bra pris, endast 599 SEK. Såklart valde jag mitt laptoopfodral i svart läder men det finns även i färgerna dark brown och tan. Känner verkligen att det här laptopfordralet passar mina outfits som ju också är väldigt stilrena och klassiska. Jag använder ju mycket svart och vitt, blusar, klänningar i lite business style. Det här fodralet passar perfekt på väg till och från kontoret. Och såklart även när jag är ute och reser.

Även mitt nya mobilfodral från dbramante1928 är precis i min stil, helsvart. Jag gillar även att ha skydd både fram och bak på mobilen då jag är kan vara ganska klantig och tappa min mobil ofta.

Har du samma stil som jag tycker jag absolut att du ska spana in utbudet av laptopfodral och annat hos dbramante1928. Riktigt snygga och prisvärda accessoarer i läder! Nu ska jag äta lunch lite snabbt och sedan gå tillbaka till jobbet för ett par eftermiddagsmöten. Ha en fortsatt fin onsdag!

 

Bilder på mig med mitt laptopfodral och mobilfodralFölj:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?