Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Tröja
Slacks
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Byxor
Väska
Skjorta
Kjol
örhängen
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Slipover
Väska
Knytblus
Tröja
Klänning
Pullover
Kavaj
Pullover
Väst
Knytblus
T-shirt
Blus
Klänning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Byxor
Klänning
Skjorta
Cape
Kavaj
Skjorta
Pullover
Väska
Cardigan
Sneakers
Blus
Pullover
Kavaj
Linne
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Kappa
Kavaj
Kappa
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Pälsjacka
Skjorta
Linne
Skjortklänning
Kjol
Väska
Halsduk
Klänning
Klänning
Kofta
Halsduk
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Bag
Väska
Tröja
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Blus
Byxor
Basker
Kappa
Kappa
Väska
Kjol
Klännning
Kjol
Skjorta
Stickad klänning
Kostymbyxa
Kofta
Blus
Byxor
Kofta
Klänning
Kofta
Satinkjol
Jacka
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Linne
T-shirt
Kjol
Boots
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Jacka
Väska
Väska
Stövel
Jeans
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Vit blus
26   273
49   336
55   481
24   465
37   340

En bra dag

Hej fina ni. Idag känner jag att jag har landat efter resan, piggnat till och liksom blivit mig själv igen. Jag är en person som behöver mycket återhämtning efter sociala tillställningar, oavsett hur kul jag haft. Nu blev det en hel vecka med sådant och jag har behövt ett par dagar att återhämta mig. Det har fungerat!:) Jag har haft en bra dag idag. Allt har inte varit bra men det bra har liksom vägt över det som känts mindre bra.

Efter jobb passade jag på att ta en lång promenad i solen. Gick runt i stan och i Kungsparken. Så härligt! Trodde att Carl skulle iväg men han blev hemma så vi har hunnit äta middag tillsammans också. Tänk att vi åker till Sri Lanka snart. Nu se en serie och sen sova. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?