Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Kofta
Väst
Jeans
Grå kavaj
Stickad klänning
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Tröja
Kavaj
Kappa
Klänning
Tröja
Linne
Kofta
T-shirt
Klänning
Slacks
Kavaj
Väska
Byxor
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Satinkjol
Knytblus
Pullover
Klänning
Klänning
Tröja
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Blus
Kofta
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Bag
Väska
Sneakers
T-shirt
Pullover
Klänning
Skjorta
Linne
Kjol
Blus
Cape
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Byxor
Halsduk
Kappa
Kappa
Skjorta
Kavaj
örhängen
Halsduk
Stövel
Klännning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
Blus
Väska
Blus
Kjol
Väska
Väska
Basker
Väska
Skjorta
Jacka
Boots
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väska
Klännning
Slipover
Pullover
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Jacka
Knytblus
Klänning
Kjol
Cardigan
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Kappa
Skjortklänning
Klänning
Pullover
Byxor
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
25   174
49   286
55   467
24   465
37   340

Tillbaka hemma i Malmö

Hej fina. Igår vid sjutiden kom jag tillbaka hem till Malmö igen. Det har verkligen varit en bra och rolig resa men alltså så himla skönt att komma hem ändå. Man lever ju lite kollektivliv när man bor i samma hus och liksom gör allt tillsammans med kollegor. Det har varit jättebra men nu ser jag fram emot mina egna rutiner och mitt eget hem och vardag igen.

Jag har ju inte alls bloggat och instagrammat som jag brukar och det beror helt enkelt på att jag haft fullt upp och liksom varit så inne i Marbella-bubblan att jag inte kunnat och velat prioritera det. Men nu längtar jag verkligen till att dela med mig som vanligt igen.

När jag kom hem igår hade Carl styrt upp en romantic dinner med bland annat ostron och bubbel. Så fint! Dock var jag ju helt slut så vi la oss redan vid tiotiden. Det var längesedan jag var så slut efter en vecka. Så många intryck, så många trevliga kvällar och på tok för lite sömn. Idag känner jag mig i alla fall betydligt piggare och vi ska snart bege oss ut på en promenad.

Ha en underbar söndag fina ni som läser!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?