Annons: Shoppa min stil

Byxor
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Tröja
Väska
Slipover
Pälsjacka
T-shirt
Pullover
Basker
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
Väska
Klänning
Kofta
Sneakers
Kavaj
Kofta
Kofta
Pullover
Kjol
T-shirt
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Väska
Kjol
Slacks
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Byxor
Kjol
Klänning
Linne
Klänning
Kofta
Pullover
Väska
Linne
Kappa
Cape
Jacka
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klännning
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Knytblus
Vit blus
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Kappa
Slingbacks
Halsduk
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Blus
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Cardigan
Väska
Väst
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Tröja
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Byxor
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Klännning
Blus
Väska
Skjorta
Skjorta
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Blus
Blus
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Bag
Klänning
15   250
35   423
45   445
40   402
46   448

Golfresor och golfpaket för dig som vill stanna lite längre i landet

Sponsrat blogginlägg / Sponsored Post

Att resa är härligt och det är ännu bättre om du har möjlighet att vara kvar under en längre period. Det finns gott om golfpaket att välja mellan för dig som vill kunna golfa och njuta av din vistelse i flera veckor. Vi går igenom olika alternativ.

Golfresor till andra länder

Om du vill ge dig ut på en riktig golfresa där både boendet och greenfees är fixade så finns det många att välja mellan. Länder som Portugal, Spanien och Italien är omåttligt populära, inte minst för allt som de erbjuder utanför golfbanorna. Du kan enkelt boka golfresor och golfpaket till dessa länder, ett tips är att försöka få med dig andra golfintresserade också. Det är trots allt roligare att kunna njuta av golfandet och landets sevärdheter tillsammans med andra.

Golfresa 2 veckor

Två veckor utomlands räcker gott och väl för de flesta. Under dessa två veckor kommer du högst sannolikt att ha fullt upp så gott som varje dag. Golfresor och golfpaket ser vanligtvis till att du har ett härligt boende, kanske med poolområde och andra lyxiga anläggningar. Du kan även boka en golfresa på två veckor där du får bo på ett härligt hotell med allt vad det innebär.

Golfresa 3 veckor

Ibland är två veckor inte tillräckligt. Du vill se mer av landet, ge dig ut på utflykter, golfa på andra golfbanor och ta del av det lokala livet. Kanske är du i Italien och vill kunna besöka vinodlingar eller någon av de klassiska städerna. Den extra veckan gör även att din vistelse känns mindre stressig.

Golfresa 4 veckor

En hel månad utomlands med golf, fantastiskt väder och otaliga saker att upptäcka, finns det något bättre? När du bokar in en golfresa på 4 veckor kan du räkna med att ha gott om tid över till vad du än vill göra. Detta långa vistelse är bland de mest avslappnande av golfresor. Det finns tid över till det mesta och i slutändan kommer det att kännas som om du faktiskt bor där.

Dessa längre vistelser kan i vissa fall handla om hotellboende men det är även vanligt att du får ta del av en egen lägenhet. Detta har sina för- och nackdelar. Fördelarna är att du verkligen kan känna dig som en del av samhället, du får handla mat och tillaga den på egen hand och du får ta del av landet från första parkett. Nackdelen är att du går miste om hotellupplevelsen, från anläggningarna och poolen till rena och fina rum som städas varje dag.

Boka en golfresa som passar just dig

Som du märker finns det flera typer av resor att välja mellan. Oavsett om du vill boka en golfresa på 3 veckor eller vill spendera mer/mindre tid i landet så är det lätt att hitta något för just dig.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?