Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Halsduk
Sneakers
Väska
Blus
Ganni diadem
Kappa
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Klännning
Kappa
Slacks
Kappa
Skjorta
Linne
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Kjol
T-shirt
Byxor
Väska
Pullover
Väska
Stövel
Klänning
Cape
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Tröja
Skjorta
Klänning
örhängen
Kofta
Skinnkjol
Pullover
T-shirt
Blus
Ankelboots
Kavaj
Jeans
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Louis Vuitton väska
Linne
Klänning
Jacka
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Kofta
Kofta
Bag
Cardigan
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Kappa
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Väst
Steamer
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Klänning
Blus
T-shirt
Slipover
Skjorta
Klänning
Tory Burch
Klänning
Byxor
Kjol
Klänning
Skjorta
Basker
Kavaj
Kappa
Kofta
Moschino väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kofta
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Boots
Väska
Skjorta
Kavaj
Spegel
Kavaj
Tröja
Slingbacks
Kofta
Klänning
Klänning
Vit blus
Kofta
Halsduk
Kånken
Pullover
Knytblus
Kofta
Kjol
Kavaj
Jacka
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Väska
Väska
Satinkjol
Stenströms cardigan
19   126
62   321
44   376
59   355
43   407

Spraytan i Skåne

Spraytan i Skåne

Hej fina ni. Den här veckan har jag besökt fina Terese på Wondernails and Beauty Spa för spraytan. Salongen erbjuder ansiktsbehandlingar, naglar, IR-bastu och spraytan i Skåne, i Arlöv strax utanför Malmö. Detta var den andra gången jag testade spraytan och jag blev så himla nöjd första gången så självklart ville jag prova igen. Och Terese är ju så professionell och dessutom supertrevlig!

Jag hade bokat tid för spraytan kl 18.45. Perfekt att Terese har så sena tider då jag jobbar till kl 17 i Malmö. Guld värt. Direkt när jag kom in i hennes mysiga lokal kände jag att jag kom ner i varv efter en ganska stressig jobbdag. Spraytan hos Wondernails and Beauty Spa tar bara en kvart och man får verkligen en snygg bränna direkt. Bra att tänka på är att inte använda några hudvårdsprodukter eller smink när du gör spraytan. Efter spraytan är det även bra att ha på sig pösiga kläder.

Jag är verkligen så nöjd med min solbränna. Perfekt nu när jag ska till Spanien med jobbet nästa vecka att redan vara solbränd. Har dessutom sett på väderapparna att vädret kommer att vara lite sisådär där nere. Det är inga problem alls att sola när man gjort spraytan. Helt tvärtom berättade Terese att det blir naturlig övergång mellan spraytan och en ny “riktig” bränna.

Terese har varit mammaledig nu ett tag men börjar trappa upp jobbandet. Hon kommer nu att köra spraytankvällar varje torsdag under hela april där hon kommer att erbjuda spraytan för hela kroppen för endast 199 SEK (ordinarie pris 295 SEK). Nu är ju våren på väg så varför inte inleda den med en superfin bränna?:) Ni kan läsa mer och boka på sajten: Spraytan i Skåne hos Wondernails & Beauty Spa

Nedan en bild på mig efter spraytan. Något positivt är ju också att tänderna ser mycket vitare ut =). Nu ska jag göra mig i ordning för date night denna fredagskväll. Det är jag värd efter en riktigt lång arbetsvecka. Ha en trevlig helg fina ni!

 

Bild på mig efter spraytan

spraytan i skåne

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?