Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Väska
Kofta
Sandaler
Kavaj
Jeans
Kofta
Kjol
Byxor
Stövel
Skjorta
Sneakers
Väska
Satinkjol
Väska
Klänning
Tröja
Skjortklänning
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Jeansjacka
Skinnkjol
T-shirt
Väst
Kappa
Klänning
Klänning
Cape
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Klännning
Kofta
T-shirt
Svarta jeans
Klännning
Klänning
Byxor
Ankelboots
Kofta
Pullover
Skjorta
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Basker
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Grön klänning
Knytblus
Pullover
Skjorta
Pullover
Kappa
Pullover
Linne
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Kjol
Väska
Kappa
T-shirt
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kjol
Väska
Blå klänning
Halsduk
Kavaj
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Kofta
Blus
Boots
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Blus
T-shirt
Kappa
Pälsjacka
Kostymbyxa
Knytblus
Vit blus
Linne
Kjol
Väska
Kavaj
Slacks
Väska
Klänning
Bag
Kofta
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Skjorta
Plisserad kjol
Klänning
Plisserad kjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Tröja
Cardigan
T-shirt
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Slingbacks
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Linne med spets
Kofta
Väska
Byxor
Väska
T-shirt
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Spraytan i Skåne

Spraytan i Skåne

Hej fina ni. Den här veckan har jag besökt fina Terese på Wondernails and Beauty Spa för spraytan. Salongen erbjuder ansiktsbehandlingar, naglar, IR-bastu och spraytan i Skåne, i Arlöv strax utanför Malmö. Detta var den andra gången jag testade spraytan och jag blev så himla nöjd första gången så självklart ville jag prova igen. Och Terese är ju så professionell och dessutom supertrevlig!

Jag hade bokat tid för spraytan kl 18.45. Perfekt att Terese har så sena tider då jag jobbar till kl 17 i Malmö. Guld värt. Direkt när jag kom in i hennes mysiga lokal kände jag att jag kom ner i varv efter en ganska stressig jobbdag. Spraytan hos Wondernails and Beauty Spa tar bara en kvart och man får verkligen en snygg bränna direkt. Bra att tänka på är att inte använda några hudvårdsprodukter eller smink när du gör spraytan. Efter spraytan är det även bra att ha på sig pösiga kläder.

Jag är verkligen så nöjd med min solbränna. Perfekt nu när jag ska till Spanien med jobbet nästa vecka att redan vara solbränd. Har dessutom sett på väderapparna att vädret kommer att vara lite sisådär där nere. Det är inga problem alls att sola när man gjort spraytan. Helt tvärtom berättade Terese att det blir naturlig övergång mellan spraytan och en ny “riktig” bränna.

Terese har varit mammaledig nu ett tag men börjar trappa upp jobbandet. Hon kommer nu att köra spraytankvällar varje torsdag under hela april där hon kommer att erbjuda spraytan för hela kroppen för endast 199 SEK (ordinarie pris 295 SEK). Nu är ju våren på väg så varför inte inleda den med en superfin bränna?:) Ni kan läsa mer och boka på sajten: Spraytan i Skåne hos Wondernails & Beauty Spa

Nedan en bild på mig efter spraytan. Något positivt är ju också att tänderna ser mycket vitare ut =). Nu ska jag göra mig i ordning för date night denna fredagskväll. Det är jag värd efter en riktigt lång arbetsvecka. Ha en trevlig helg fina ni!

 

Bild på mig efter spraytan

spraytan i skåne

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?