Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Byxor
Pullover
Kavaj
Klänning
Jeans
Klännning
Vit blus
Klänning
Ankelboots
Cardigan
Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Grå kavaj
Basker
Kavaj
Kavaj
Klännning
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Väska
Byxor
Kavaj
27   335
79   519
48   539
40   608
59   668

Givenchy

Givenchy

Hej fina. idag vill jag visa några favoriter från designermärket Givenchy. En av deras väskor är verkligen en drömväska för mig när det kommer till vardagsväskor där man vill kunna få plats med allt. När jag var i Oslo i jobbet såg jag en tjej som hade denna väska och från den studen är jag helt kär. Nedan mina favoriter från Givenchy.

 


Rutig kavajFINNS HÄR

 

givenchy
DrömväskanFINNS HÄR

 


Tröja FINNS HÄR

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?