Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klännning
Byxor
Ankelboots
Pullover
Linne
Väska
Linne
Kjol
Jeans
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
48   314
79   448
56   449
61   587
61   637

Äntligen är det dags!

Hej fina ni. Hoppas att ni sovit gott. Jag sov betydligt bättre än igår men jag vaknar ändå flera gånger per natt. Även Carl sover dåligt nu. Vi får försöka ta tag i det :). Idag ska jag hålla i ännu ett webinarium om IT-lösningar. Hoppas det går bättre än igår.

Vi flyttade ju spraytan från igår till idag så äntligen är det dags! Har tid hos fina Terese på Wondernails & Beauty Spa kl 18.45. Perfekt. Idag ska jag även hinna fota med Anna. Har en spännande kampanj på gång som har deadline idag så det blir jättebra. Lite annorlunda kampanj kan jag säga, ni får se inom kort.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en fin dag!

 

leopardmönstrad blus

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?