Gymmet, presentation och spraytan

Hej fina ni. Igår var det intensiv dag på jobbet. Efter jobb tog jag mig till gymmet och sprang lite på löpband och cyklade. Jag trodde först att det skulle vara lugnare på gymmet nu när det är ljusare längre. Men samtidigt är det ju ganska kyligt ute och det är väl även nu man tränar som mest inför sommarens strandhäng. Själv tränar jag mest för att bli mindre stel nuförtiden… Carl kom hem från sin padel-träning vid halv åtta så vi hann umgås en del. Mys.

Idag blir det en heldag på kontoret. Ska bland annat hålla i ett webinarium, webbpresentation för potentiella kunder, och sedan är det fullt upp med förberedelser till vår stora inspirationsdag i Stockholm som äger rum i början av maj. Efter jobb ska jag ju till Terese på Wondernails & Beauty Spa för spraytan som jag skrev om igår. Spännande. Hoppas jag har kommit ihåg alla “rutiner” man ska göra inför spraytan…

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Share:

Kommentera