16   139
27   249
48   326
35   388

Ändrade planer – så blir det ibland

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag! Jag har varit på kontoret hela dagen, åt till och med lunch vid mitt skrivbord. Mycket nu. Mitt webinarium gick väl helt okej. Man kan tro att ju fler gånger man gjort det så blir man mer avslappnad och därmed också bättre men jag tror jag faktiskt presterar lite bättre när jag är mer nervös i det här fallet. När jag förbereder massa och är noga med att ha kontroll på allt. Aja, gick rätt bra i alla fall 🙂

Efter jobb stannade jag, Daniel och Lars kvar för att förbereda lite inför vår middag i Spanien på onsdag. Vi åker ju dit med jobbet på konferens nästa vecka och vi har olika matlag och vi ansvarar för onsdagens middag. Blir nog superbra! Kan ju inte avslöja för mycket här om någon kollega utanför mitt lag läser min blogg.

Jag var hemma vid sjutiden så jag kunde äta middag med Carl. Vi har lyckats rätt bra med att äta tillsammans den här veckan. Inte alltid vi får ihop det. Jag skulle ju egentligen göra spraytan idag men vi fick flytta det till imorgon så då visar jag er resultatet. Ändrade planer, så blir det ibland 🙂 Nu sova. God natt fina ni!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?