Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Kofta
Cardigan
Kavaj
Väst
Väska
Väska
Pälsjacka
Bag
Kjol
Knytblus
Väska
T-shirt
Kofta
Pullover
T-shirt
Klänning
Linne
Kappa
Väska
Linne
Blus
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Kjol
Sneakers
Kofta
Knytblus
Skinnkjol
Kofta
Skjorta
Väska
Cape
Väska
Blus
Kavaj
Kavaj
Byxor
Pullover
Vit blus
Kappa
Skjorta
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Blus
Kappa
Ankelboots
Väska
Klänning
Slacks
Kjol
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Blus
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Byxor
Kofta
Byxor
Pullover
T-shirt
Klännning
Jeans
Kappa
Knytblus
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Tröja
Slingbacks
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Väska
Basker
Kavaj
Väska
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Slipover
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Ändrade planer – så blir det ibland

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag! Jag har varit på kontoret hela dagen, åt till och med lunch vid mitt skrivbord. Mycket nu. Mitt webinarium gick väl helt okej. Man kan tro att ju fler gånger man gjort det så blir man mer avslappnad och därmed också bättre men jag tror jag faktiskt presterar lite bättre när jag är mer nervös i det här fallet. När jag förbereder massa och är noga med att ha kontroll på allt. Aja, gick rätt bra i alla fall 🙂

Efter jobb stannade jag, Daniel och Lars kvar för att förbereda lite inför vår middag i Spanien på onsdag. Vi åker ju dit med jobbet på konferens nästa vecka och vi har olika matlag och vi ansvarar för onsdagens middag. Blir nog superbra! Kan ju inte avslöja för mycket här om någon kollega utanför mitt lag läser min blogg.

Jag var hemma vid sjutiden så jag kunde äta middag med Carl. Vi har lyckats rätt bra med att äta tillsammans den här veckan. Inte alltid vi får ihop det. Jag skulle ju egentligen göra spraytan idag men vi fick flytta det till imorgon så då visar jag er resultatet. Ändrade planer, så blir det ibland 🙂 Nu sova. God natt fina ni!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?