Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kofta
Cape
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Moschino väska
Väska
Kappa
Pullover
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Blus
Klänning
T-shirt
Kånken
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Blus
Kavaj
Väska
Tröja
Kjol
Kofta
Tröja
Ganni diadem
T-shirt
Louis Vuitton väska
Klänning
Väska
Kofta
Steamer
Kofta
T-shirt
Kappa
Slingbacks
Byxor
Halsduk
Klänning
Jacka
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Klännning
Tröja
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Tory Burch
Skjorta
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Blus
Klännning
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Klänning
Pullover
T-shirt
T-shirt
Slipover
Stickad klänning
Jacka
T-shirt
Sneakers
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Boots
Kofta
Byxor
Väska
Kofta
Slacks
örhängen
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Kjol
Linne
Klänning
Kappa
Jeans
Klänning
Spegel
Skjortklänning
Väst
Skjorta
Basker
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Cardigan
Kofta
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Stövel
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Ankelboots
Halsduk
Kappa
Pullover
Kofta
Stenströms cardigan
Blus
Kjol
Väska
Byxor
Bag
Vit blus
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
41   351
32   291
67   403
46   354
64   440

Jag ska göra spraytan igen!

Jag ska göra spraytan igen!

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Imorgon kl 18 ska jag åka till Terese på Wondernails & Beauty Spa för att göra spraytan. Jag har ju gjort spraytan hos henne en gång tidigare och blev supernöjd. Kommer ihåg att jag tänkte att jag ville göra det regelbundet men det skulle man ju knappast ha tid med. Det ska bli kul i alla fall. Ni får se resultatet imorgon 🙂 Läs om min tidigare upplevelse med spraytan här: Spraytan

Idag blir det en heldag på kontoret. Kanske att jag går hem på lunchen då jag har lax med vitvinssås och det kanske inte är en helt okej matlåda att värma på kontoret? Nedan en bild från när jag senast gjorde spraytan.

Ha en fin dag!

spraytan malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?