Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Klännning
T-shirt
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Blus
Jeans
Kavaj
Väska
Kavaj
Ankelboots
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Pullover
Pullover
T-shirt
Byxor
Väska
Väst
Slingbacks
Kofta
Kappa
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Pullover
Väska
Byxor
Väska
Kjol
Cardigan
Klänning
Klännning
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Knytblus
Knytblus
Kofta
Linne
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Kjol
Knytblus
Linne
Kofta
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Blus
Blus
T-shirt
Kofta
Cape
Slacks
Väska
Kjol
Byxor
Skjorta
Sneakers
Basker
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Bag
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Halsduk
Kofta
T-shirt
Vit blus
Skjorta
Klänning
Slipover
Pullover
Satinkjol
Väska
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Linne
Blus
26   252
38   386
61   459
39   383
38   432

Hårborttagning som fungerar

Hårborttagning som fungerar

Hej fina. Nu tänkte jag ge er en update kring min behandling IPL permanent hårborttagning hos salong No+Vello. Är så glad och även förvånad över att ha hittat en behandling med hårborttagning som fungerar. Detta var min tredje behandling och efter förra behandlingen kunde vi se att flera områden på mina ben nu helt saknar hår. Se bilder nedan! Detta är alltså resultatet efter två behandlingar. Ska bli spännande att se hur det blivit inför mitt fjärde besök.

Om jag ska vara ärlig vågade jag inte hoppas på för mycket men alltså IPL permanent hårborttagning fungerar på riktigt! Jag vet ju att No+Vello är kända just för att de är obestridligt världsledande inom IPL permanent hårborttagning. IPL Permanent hårborttagning  är den mest effektiva och minst smärtsamma metod i jämförelse med andra hårborttagningstekniker såsom laserbehandling.

Inför min första behandling var jag rädd för att det skulle göra ont men alltså det gör det verkligen inte! Anledningen till att det inte gör ett dugg ont att göra IPL permanent hårborttagning hos just No+Vello är att de använder sin patenterade teknik SubZero som gör att behandlingen blir 100% smärtfri.

Oftast brukar man behöva göra ungefär 5-7 behandlingar så jag har väl liksom kommit halvvägs nu och det känns verkligen som att jag kommer att kunna ha hårfria ben efter ett par behandlingar till. Tänk vad skönt att “slippa” raka benen. Jag har inget emot orakade ben men för mig själv känns det helt enkelt mest bekvämt med släta ben.

Är ni sugna på att testa IPL permanent hårborttagning som fungerar bäst av alla tekniker så boka in er hos Novello.se. Först får man alltid konsultation, hud- och hårtest på ett litet område, för att säkerställa att man inte får någon reaktion. Man är i trygga händer hos No+Vello 🙂

Nu sova. God natt fina ni!

 

Hårborttagning som fungerarFölj:

Kommentera


Söker du efter något?