Annons: Shoppa min stil

Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kjol
Cardigan
Pälsjacka
Väska
Knytblus
Bag
Tröja
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Jacka
Moschino väska
Kappa
Pullover
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Väst
Pullover
Kofta
Tory Burch
Kavaj
Väska
Knytblus
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Linne
Klänning
Boots
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Slacks
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Satinkjol
Klänning
Kofta
Byxor
Spegel
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Kjol
Cape
Klänning
Kappa
Blus
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Blus
Väska
Byxor
T-shirt
Kofta
Väska
Klännning
Kofta
Kjol
Kjol
Skjorta
Väska
Louis Vuitton väska
Klänning
Kavaj
Ganni diadem
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Kånken
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Basker
Sneakers
Skjorta
Klänning
Halsduk
Väska
Pullover
Knytblus
Kavaj
Halsduk
Kappa
Klänning
T-shirt
Kappa
Pullover
Stövel
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Klänning
Steamer
Kofta
Kavaj
Blus
Väska
Slingbacks
Byxor
Skjorta
Blus
Byxor
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover
Tröja
Kofta
Väska
Kavaj
Linne
Stenströms cardigan
Tröja
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Jacka
örhängen
Klänning
Väska
Jeans
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kofta
21   176
55   382
69   480
75   531
55   501

Hårborttagning som fungerar

Hårborttagning som fungerar

Hej fina. Nu tänkte jag ge er en update kring min behandling IPL permanent hårborttagning hos salong No+Vello. Är så glad och även förvånad över att ha hittat en behandling med hårborttagning som fungerar. Detta var min tredje behandling och efter förra behandlingen kunde vi se att flera områden på mina ben nu helt saknar hår. Se bilder nedan! Detta är alltså resultatet efter två behandlingar. Ska bli spännande att se hur det blivit inför mitt fjärde besök.

Om jag ska vara ärlig vågade jag inte hoppas på för mycket men alltså IPL permanent hårborttagning fungerar på riktigt! Jag vet ju att No+Vello är kända just för att de är obestridligt världsledande inom IPL permanent hårborttagning. IPL Permanent hårborttagning  är den mest effektiva och minst smärtsamma metod i jämförelse med andra hårborttagningstekniker såsom laserbehandling.

Inför min första behandling var jag rädd för att det skulle göra ont men alltså det gör det verkligen inte! Anledningen till att det inte gör ett dugg ont att göra IPL permanent hårborttagning hos just No+Vello är att de använder sin patenterade teknik SubZero som gör att behandlingen blir 100% smärtfri.

Oftast brukar man behöva göra ungefär 5-7 behandlingar så jag har väl liksom kommit halvvägs nu och det känns verkligen som att jag kommer att kunna ha hårfria ben efter ett par behandlingar till. Tänk vad skönt att “slippa” raka benen. Jag har inget emot orakade ben men för mig själv känns det helt enkelt mest bekvämt med släta ben.

Är ni sugna på att testa IPL permanent hårborttagning som fungerar bäst av alla tekniker så boka in er hos Novello.se. Först får man alltid konsultation, hud- och hårtest på ett litet område, för att säkerställa att man inte får någon reaktion. Man är i trygga händer hos No+Vello 🙂

Nu sova. God natt fina ni!

 

Hårborttagning som fungerarFölj:

Kommentera


Söker du efter något?