Min lördag

Hej fina. Igår hade jag en supermysig dag med Katy och Charlotta. Jag och Charlotta var med Katy när hon för första gången provade brudklänningar. Så kul och hon var verkligen superfin i allt ?. Efter själva klänningsprovningen gick vi till Davidshallstorg för lunch. Vi åt alla poke bowls med lax. Älskar verkligen poke bowl.

Igår kväll hade jag och Carl en mysig hemmakväll. Vi har ju båda flängt en del på helger den senaste tiden så skönt att bara vara hemma faktiskt. Vi åt råbiff. Så gott! Idag är Carl iväg på volleybollturnering och jag ska jobba vidare med mitt företag och dona lite här hemma. Men först frukost! Ha en fin söndag! ❤️

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. Jocke
  17 mars, 2019 / 12:32

  Finns något program på TLC (tror jag?) som heter “Say yes to the dress” eller liknande…Brukar ofta se det när jag bläddrar runt i TV-nätet. Kanske vore något för dig och dina vänner, det handlar i alla fall just om brudklänningar. 🙂 Sen volleyball, det får mig att tänka på gympan i högstadiet, det körde vi ibland där.

  • Maria
   17 mars, 2019 / 12:47

   Vi pratade om det programmet igår ?

Kommentera