Inte den glammigaste fredagen

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er. Igår hade jag en riktigt bra dag faktiskt. Bra möte på jobb och efter jobb gick jag till No+Vello för tredje behandlingen IPL permanent hårborttagning. Mer om det i ett separat inlägg. Jag hade tänkt gå och hämta ut en massa paket men det verkligen ösregnade så jag gick istället direkt hem efter behandlingen. Carl var på After work i Köpenhamn.

Jag hoppades att vi skulle ha mat hemma så jag skippade att handla. Tyvärr fanns det inte så mycket så min fredagsmiddag blev pasta med pesto hehe. Inte den glammigaste fredagen. Satt och kollade på nya dokumentärfilmen om Michael Jackson och därefter Paradise Hotel. Passade även på att jobba lite med mitt företag parallellt. Vid elvatiden kom Carl hem och då såg vi en serie och la oss sedan.

Idag ska vi iväg på olika håll. Jag ska hänga med Charlotta och Katy som ska prova brudklänning och Carl ska på cykelmässa. Carl tyckte att vi skulle umgås nu på morgonen när jag egentligen tänkt hinna hämta ut alla paket jag inte orkade igår. Då sa han att han kunde göra det åt mig. Han är för söt 🙂 Vi får se vad vi hittar på ikväll 🙂 Jag är sjukt sugen på råbiff…

Ha en fin dag!

Följ:
Share:

3 Kommentarer

 1. Jocke
  16 mars, 2019 / 23:54

  Påminner mig om sak som hände för några veckor sen…Regnade då med och jag frågade en kvinna som hämtat ut paket om hon ville ha bärhjälp. Sen ringde hennes mobil och hon frågade om hon kunde låna mitt paraply medan hon pratade. Efter ett tag sa hon “Tar du de där, eller?” om paketen och bara fortsatte prata i mobilen och gå före mig och hålla mitt paraply medan jag bar paketen och själv blev mer eller mindre dyblöt…Aldrig mött någon liknande tidigare…! Men man är väl en gentleman trots allt, haha. 😉

  • mariabusck
   17 mars, 2019 / 10:11

   Haha vad schysst av dig! Men inte lika schysst av henne… hoppas du fick ett stort tack i alla fall =)

 2. Jocke
  17 mars, 2019 / 12:22

  Lite skum humor hade hon i alla fall…Sa vid ett tillfälle till den hon pratade med att “Nu kommer jag till en jättestor vattenpöl här! Ska jag be gentlemannen som jag är med att lägga sig på rygg så jag kan trippa över honom för att slippa förstöra klackarna?” med ett skratt och vände sig om och log…Och sa på slutet att “Killar gillar väl när man är lite taskig mot dem?” och log. Om det var hennes sätt att flirta eller inte blev jag aldrig riktigt klok på…Men alla har ju sin egen stil och personlighet, det vore ju tråkigt om alla var lika. 😉

Kommentera