Skönhetsbehandling, deklaration och brudklänningar

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Fredag och allt. Fredagskänslan är ju den bästa. Igår blev det en trevlig kväll med event och bio med Anna, Linda och Thessan. Trevligt som alltid. Kul när man hittar på saker även mitt i veckan, det har jag blivit bättre på. Vi hann ändå med mycket på 3,5 timme. Middag, event och bio. Och när jag kom hem var klockan bara nio så jag hann ändå umgås med Carl. Så skönt!

Idag blir det en heldag på kontoret Carl har någon AW ikväll och jag ska till No+Vello för tredje gången. Läs om mina tidigare behandlingar hos No+Vello HÄR. Alltid trevligt att komma till salongen. Joanna är så trevligt och får en verkligen att slappna av när man är där på behandling. Perfekt att runda av veckan där.

Sedan ska jag hem och jobba en del med mitt företag. Är ju en del nu med deklarationen och jag måste få klart allt till min redovisningskonsult. Carl kommer hem vid niotiden så då får vi också lite tid tillsammans innan läggdags. Imorgon ska jag följa med en kompis och prova brudklänning, ska bli så spännande och mysigt. På kvällen blir det parmiddag med Marie och Jocke. Känns som att det blir en bra helg <3

Ha en fin fredag!

Följ:
Share:

Kommentera