Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Blus
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Väska
Slipover
Kappa
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klännning
Kappa
Linne
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Linne
Pullover
Kofta
Kappa
Väska
Skjorta
Linne
Basker
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Pullover
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Blus
Kjol
Blus
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Cardigan
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Vit blus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kappa
Bag
Sneakers
Kappa
Slacks
Väska
Jeans
Kjol
Satinkjol
Tröja
Kavaj
Kofta
Klänning
Cape
Väska
Kofta
Byxor
Blus
Klänning
Pullover
Väst
Stickad klänning
Knytblus
Kavaj
Ankelboots
Byxor
Kofta
Knytblus
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
36   152
43   336
37   398
38   412
61   470

Skönhetsbehandling, deklaration och brudklänningar

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Fredag och allt. Fredagskänslan är ju den bästa. Igår blev det en trevlig kväll med event och bio med Anna, Linda och Thessan. Trevligt som alltid. Kul när man hittar på saker även mitt i veckan, det har jag blivit bättre på. Vi hann ändå med mycket på 3,5 timme. Middag, event och bio. Och när jag kom hem var klockan bara nio så jag hann ändå umgås med Carl. Så skönt!

Idag blir det en heldag på kontoret Carl har någon AW ikväll och jag ska till No+Vello för tredje gången. Läs om mina tidigare behandlingar hos No+Vello HÄR. Alltid trevligt att komma till salongen. Joanna är så trevligt och får en verkligen att slappna av när man är där på behandling. Perfekt att runda av veckan där.

Sedan ska jag hem och jobba en del med mitt företag. Är ju en del nu med deklarationen och jag måste få klart allt till min redovisningskonsult. Carl kommer hem vid niotiden så då får vi också lite tid tillsammans innan läggdags. Imorgon ska jag följa med en kompis och prova brudklänning, ska bli så spännande och mysigt. På kvällen blir det parmiddag med Marie och Jocke. Känns som att det blir en bra helg <3

Ha en fin fredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?