Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Blus
Byxor
Knytblus
Bag
Tröja
Cardigan
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Klännning
Kjol
Kofta
Kappa
Skjorta
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Tröja
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Kofta
Blus
T-shirt
Jeans
Linne
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kavaj
Basker
Klänning
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Grå kavaj
Klänning
Satinkjol
Klännning
Halsduk
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Tröja
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Pullover
Cape
Kofta
Skjorta
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Linne
Väska
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Blus
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Jacka
Slipover
Slingbacks
Sneakers
Skjorta
Kappa
Väska
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Pullover
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Väska
Kjol
Stövel
Skjorta
Linne
Klänning
Byxor
Slacks
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Väst
Skinnkjol
21   325
43   398
51   450
38   399
30   408

Middag med mordgåta på slott

Middag med mordgåta på slott

Hej fina. Nu tänkte jag dela med mig av ännu en upplevelse på Bjärsjölagårds slott, nämligen middag med mordgåta på slott. Personalen berättade om att de alltid har fullsatta bord när de kör det här upplägget. Inte så konstigt!

 

Mordgåta på slott

Vad innebär då middag med mordgåta på slott ? Kort och gott så får man avnjuta en trerätters middag och parallellt med middagen ska man lösa en mordgåta. Det är skådespelare på plats och under middagen blir det ett par pauser i ätandet och då får man bevittna olika scener som utspelas i olika rum på slottet. Man jobbar som ett lag vid bordet så man kunde dela upp sig och titta på olika scener för att ha bästa möjliga förutsättningar att lösa mordgåtan. Tyvärr lyckades vi inte komma på vem mördaren var. Denna föreställning hette Döden tar befälet. Vill du prova på middag med mordgåta på slott, läs mer och boka här: Middag med mordgåta: Döden tar befälet

 

Middag på slott

Nu till själva maten. Till förrätt serverades en krämig soppa på jordärtskocka med chilimarinerade räkor. Den var mycket god och jag hade lätt kunnat äta en portion till. Jag gillar verkligen jordärtskocka och måste äta det oftare känner jag. Till huvudrätt fick vi ryggbiff med potatisgratäng och rödvinssås. Så gott! Här fick Linda en vegetarisk variant och Anna som är gravid fick en mer välstekt köttbit. Så bra fixat! Till efterrätt fick vi variation på choklad med hallon. Också jättegod och riktigt tjusig!

Rätterna serverades med passande viner till. Jag som inte är så förtjust i vitt vin fick rött även till soppan. Fick ett rött vin som passade utmärkt. Om jag ska summera hela vår middag med mordgåta på slott Bjärsjölagård var det verkligen en ny upplevelse som jag gärna gör om igen!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?