Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Byxor
Byxor
Skinnkjol
Pullover
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Bag
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Väst
Klänning
Väska
Tröja
Pullover
Satinkjol
Klänning
Blus
Kofta
Vit blus
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Kofta
Slacks
Kappa
Skjorta
Kavaj
Byxor
Cape
Klännning
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Blus
Knytblus
Halsduk
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Klänning
Cardigan
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Blus
Väska
Skjorta
Linne
Kofta
Kappa
T-shirt
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Slipover
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Knytblus
Väska
T-shirt
Sneakers
Slingbacks
Jeans
Väska
Kofta
Linne
Kofta
Kappa
Basker
Klännning
Kostymbyxa
Skjorta
Stickad klänning
Linne
Väska
Blus
Klänning
Skjorta
40   264
37   356
38   411
61   468
39   390

En kvinna bland män

En kvinna bland män

Hej fina ni. Hoppas att ni har haft en härlig dag! Jag har haft en heldag på kontoret. Gick hem på lunchen och åt rester från gårdagskvällen, moules mariniere. Lika gott idag ?. Idag publicerade jag ett pressmeddelande så det var ju en massa mix med det hela dagen.

Blev lite stressigt efter jobb då jag skulle möta upp Anna, Linda och Thessan för två events och sedan bio på det. Jag hann inte vara med på det första så jag kom till middagen istället. Det regnade ute så jag kände mig som en blöt katt när jag kom in på restaurangen. Sedan var det dags för event på Bolia – mer om det imorgon.

Kl 18.40 började vår biofilm, En kvinna bland män. Vi var en kvart sena men hann precis i tid till att filmen började. Långa reklamsessioner på bio nu tydligen… En kvinna bland män var en riktigt bra film. Den handlade om gift tvåbarnsmamma som börjar plugga juridik där de allra flesta i klassen är män. Hon är bäst i klassen men som färdigutbildad har hon svårt att få jobb just för att hon är kvinna.

Hon tar chansen till revansch när hon och hennes man som också är advokat tar sig an ett fall och vill förändra hur domstolarna ser på könsdiskriminering. Resten får ni se själva! Tycker verkligen att filmen En kvinna bland män är värd att se på bio. Tänk hur diskriminerande lagar har varit och säkert fortfarande är på flera sätt…

Nu sova. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?