Hur jag nu ska hinna med det…

Hej fina. Idag har jag varit i Helsingborg med jobbet då vi anordnade en kundträff där. Det blev riktigt lyckat! 🙂 De flesta stannade kvar efter själva seminariet för middag och handbollsmatch med jag, Michelle och Patric åkte tillbaka till Malmö. Patric var schysst och körde oss.

Nu har jag precis kommit hem och Carl har handlat ingredienser för kvällens date night. Det blir Moules Mariniere med bubbel till. Så gott! Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Imorgon efter jobbet ska jag på två evenemang inom en timme, hur jag nu ska hinna med det. Först har Newhouse ett event där Anna och Thessan ska vara med som deras ambassadörer. Sedan har även Bolia ett event vi tänkte kika in på.Kl 18.40 har jag och Anna bokat in oss på bio så det blir lite intensivt där efter jobbet haha. Ska nog gå bra.

Nu ska jag hjälpa Carl med maten. Ha en fin kväll!

Följ:
Share:

Kommentera