En dålig dag

Hej fina ni. Det blev en dålig dag för mig igår. Men så är det väl ibland, går ju upp och ner och igår var det verkligen ner. Hoppas och tror på en bättre dag idag. Det blir en heldag på kontoret och sedan ska jag faktiskt på AW med några kollegor.

Vi åker ju snart utomlands med jobbet och har då delat upp oss i olika matlag. Jag tillhör Team Mustasch med Daniel, Torsten, Patric och Eddie och ikväll ska vi planera och ha lite teambuilding haha. Ska bli kul :). Om det inte blir allt för sent tänkte jag och Carl försöka boka några fler boenden på Sri Lanka ikväll också. Spännande!

 

Andra planer för veckan då? 

Onsdag: Jobbevent i Helsingborgs, date night

Torsdag: Event på Bolia i Malmö, bio med Anna

Fredag: Jobba med mitt företag

Lördag: Middag med Marie och Jocke

 

Hur ser resten av er vecka ut? Nedan ännu en bild från Bjärsjölagårds Slott. Ha en fin dag!

 

Följ:
Share:

Kommentera