Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kostymbyxa
Satinkjol
Knytblus
Klännning
Kjol
Klännning
Väska
Byxor
Väska
Väska
Cape
Slacks
Kofta
Väst
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Vit blus
Klänning
Halsduk
Slipover
Väska
Blus
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Blus
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Cardigan
Väska
Väska
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Bag
Skjorta
Kofta
Kappa
Klänning
Tröja
Väska
Knytblus
Kappa
Kjol
Kappa
Klänning
Blus
Skjorta
Pullover
T-shirt
Blus
Pullover
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Linne
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Linne
Byxor
Väska
Kavaj
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
Sneakers
Basker
Kappa
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Pullover
Byxor
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Ankelboots
Väska
Jeans
T-shirt
18   276
61   433
39   380
38   426
36   399

Bjärsjölagårds Slott

Bjärsjölagårds Slott

Hej fina ni. I lördags vid lunchtid kom Anna, Linda och Thessan och hämtade upp mig och så begav vi oss till Bjärsjölagårds Slott för en slottsweekend. För mig var det första gången jag besökte Bjärsjölagårds slott. Vi åkte lite vilse på vägen dit men kom fram någon gång vid ettiden.

Vi fick ett så himla bra första intryck av Bjärsjölagårds Slott när vi anlände, både när det kommer till atmosfären och personalens bemötande. Vi fick en guidad tur av slottets verksamhetsansvarige Birgitta så vi fick lära oss lite slottshistoria och om inredningen. Vi fick även se konstutställning ute i “stallet”. Man förstår att slottet är en populär plats för bröllop och andra fester.  Jag kommer att skriva lite mer om själva inredningen och hela upplevelsen under middagen med mordgåta i senare blogginlägg.

Efter den guidade turen fick vi slå oss ner och bara njuta av en kopp kaffe och kakor. Jag fick jättegoda glutenfria (ja jag åt två) muffins. Vi satt i en jättemysig del av slottet där det kom in en massa ljus som gjorde att man fylldes med extra energi. Vi satt nog där ett bra tag. Efter kaffet beställde vi även in varsitt glas bubbel.

Vi passade på att uppdatera varandra om det senaste och även diskutera bloggandet och hur man kan utveckla sina kanaler. Alltid bra att få tips från andra. Jag delade rum med Anna, vilket jag även gjorde sist vi var på slott. På det här slottet hade man badrum på rummet vilket ju inte alltid är fallet på slott. Supermysigt rum i alla fall, med sköna sängar. På kvällen var det dags för en trerätters middag parallellt med att man skulle lösa en mordgåta. Vi hamnade bredvid två par som var supertrevliga.

Jag sov mycket gott i min säng på slottet. Inga spöken som kom på besök vad jag vet :). Dagen efter åt vi en god frukost och även där hade de fixat gott glutenfritt bröd till mig. Vi passade på att fota lite men vädret var lite sådär. Det började snöa så outfitbilderna blev väl lite inte superbra…jaja 🙂

Vi åkte hem vid tolvtiden. Det var mysigt att komma hem till Carl och ha halva söndagens tillsammans.

Tack Bjärsjölagårds Slott och mina ladies för en trevlig vistelse och helg!

 

Bilder från Bjärsjölagårds Slott


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      11 mars, 2019 / 10:34

      Tack själv finis ❤️

Kommentera


Söker du efter något?