Nu åker vi på Slottsweekend

Hej fina. Snart kommer Anna, Thessan och Linda och hämtar upp mig och så åker vi till Bjärsjölagårds slott för en mysig slottsweekend! Hur skönt låter inte det? Jag har aldrig varit på Bjärsjölagårds slott innan så det ska bli superspännande! När vi kommer dit ska vi först få lyssna till lite historia om slottet och därefter bjuds vi på fika och en fördrink. Vid halv fem ska vi få ta del av en föreställning parallellt med att vi avnjuter middagen. Det ska bli riktigt kul!

Om jag ska vara helt ärlig har jag haft fullt upp och inte riktigt hunnit tänka på den här slottshelgen men igår när jag tog helg började jag känna en otrolig pepp. Det kommer att bli hur trevligt som helst. En riktig girls weekend på ett slott, kan det bli bättre liksom?

Nedan ett par bilder på oss fyra från förra året när vi var på Copenhagen Fashion Week tillsammans. Vill vara så ljushårig igen!

 

Följ:
Share:

Kommentera