Körkortsfrågor online

Körkortsfrågor online
– blogginlägg i samarbete med Körkortskolan.se

Hej fina ni. Idag vill jag tipsa om en sajt som heter Körkortskolan.se som erbjuder körkortsfrågor online. De har även videolektioner och man har möjlighet att öva på även andra språk än svenska. Körkortskolan ger bästa möjlighet att klara teoriprovet på första försöket!

När man väl bestämt sig för att ta sitt körkort vill man ju att hela processen ska gå så snabbt som möjligt, samtidigt som man vill känna sig trygg med sin kunskap både när det gäller teori och uppkörning.  Körkortskolan.se erbjuder superbra övningar med körkortsfrågor online inom kategorierna trafikregler, personliga förutsättningar, trafiksäkerhet, fordonskännedom & miljö och skyltar. Allt inom körkortsteori helt enkelt! Man kan enkelt förstå vilka områden man behöver öva lite extra på innan man är redo för provet.

 

Samma upplägg som Trafikverket frågor

Något jag tycker verkar mycket bra hos Körkortsskolan är att körkortsfrågorna är skapade enligt Trafikverkets frågor, alltså med samma upplägg med bild och frågor med 2-4 alternativ svar. De hänvisar också tydligt till körkortsboken när de förklarar svaren.

När man känner sig tillräckligt säker på sin kunskap efter att ha gjort övningarna inom alla kategorier kan man gå vidare till deras teoriprov. Det består av körkortsfrågor inom alla kategorier och är ett superbra sista steg innan det riktiga teoriprovet hos Trafikverket.

Vill du ta körkort med bästa förutsättningar? Spana in Körkortsskolan och deras körkortsfrågor!:)

 

körkortsfrågor

 

Följ:
Share:

Kommentera