En slottsweekend väntar

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra. Tänk att det redan är torsdag! Veckorna går så snabbt. Något som jag helt glömt bort faktiskt är att jag, Anna, Linda och Therese ska på slottsweekend nu till helgen. Hur kan man glömma något sådant?

Skrev till och med till Anna och frågade om hon ville gå på bio i helgen. Hade helt missat att jag lagt in slottshelgen i kalendern. Eftersom det är över både lördag och söndag lägger det sig som en bokning högst upp i kalendern och inte över hela dagarna. Aja, en glad överraskning i alla fall 🙂 Vi ska till Bjärsjölagårds slott i Sjöbo som verkligen ser superfint och mysigt ut. Blir kul med en tjejhelg!

Idag blir det jobb, en heldag på kontoret. Mycket inför alla olika evenemang vi ska anordna och som jag ansvarar för. Men det är kul! Ikväll ska jag försöka ta mig till gymmet igen. Kändes ju bra sist! Ha en underbar torsdag!

Outfit: Tröja från samarbetet Jean Paul Gaultier x Lindex, väska Carin Wester (finns hos Åhléns)

 

Följ:
Share:

Kommentera