12   142
25   231
28   293
41   377

För att kroppen ska hålla

Hej fina ni. Igår tog jag mig till gymmet efter jobbet och det kändes bra! Anledningen till att jag inte tränar (så mycket) är för att jag tycker att det är sjukt tråkigt faktiskt. Men nu är jag ändå 30 år och jag känner mig stel och har ont i rygg, axlar och nacke. Dessutom är jag jättesvag och har dålig kondis. Så ja, ni fattar ju, jag måste börja träna regelbundet! Träna, inte för att få en snygg kropp utan för att kroppen ska hålla och orka. Så ja, nu kör vi.

Jag vill börja springa för att få upp flås som jag inte riktigt får på promenaderna. Igår sprang jag 22 minuter utan att få ont i knät. Bra ju! Sedan körde jag lite armträning men jag tycker att det är svårt med övningar. Om det är någon som har tips på bra övningar man kan göra med eller utan maskiner (helst utan) så hit me! 🙂

Idag blir det jobb 8-17 och sen date night med Carl. Hoppas ni får en underbar onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?