Planering av Sri Lanka-resan

God morgon fina ni. Hoppas att ni mår bra. Det blev en riktigt trevlig kväll med andra kvinnor i nätverket EMC igår. Fylld med energi och en peppande känsla 🙂 Det var verkligen en jättebra stämning. Jag var hemma kanske halv nio och hann även umgås med Carl. Vi har ju inte riktigt hunnit det den senaste veckan men ikväll kan vi nog få lite mer tid tillsammans. Mys!

Det känns som att det är dags att kolla närmare på olika platser vi vill besöka på Sri Lanka. Vi känner att vi vill åka runt lite till olika städer och det är väl ett första steg att bestämma vilka städer vi vill vara i och hur länge. Sedan kan vi boka hotellen :).

Men innan vår resa till Sri Lanka ska ju jag resa till Spanien med jobbet också. Ska också bli trevligt såklart. Vi ska “flytta kontoret” så vi kommer ju framför allt jobba där nere, men en hel del nöjen verkar också vara inplanerade. Kul!

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera