Intervjuad av internationell turism-sajt

Hej fina. Nu ska jag berätta en lite rolig sak. Härom veckan fick jag ett mail från en internationell turism-sajt som ville att jag skulle representera Malmö och dela med mig av de bästa tipsen till de som besöker Malmö första gången. Jag tyckte att det lät som en kul grej så jag tackade ja. Jag fick svara på tjugo frågor om Malmö som till exempel hur man bäst tar sig runt i stan, vilka mina favoritrestauranger är, bästa naturområden med mera. Jag svarade inte jättelångt men försökte vara lite personlig och verkligen dela med mig av mina favoriter, inte bara det mest turistiga.

Nu är artikeln publicerad och det roliga är att de liksom hittat på svar åt mig på en massa frågor, vissa frågor som jag inte ens fick av dom, haha. Det gör väl kanske ingenting egentligen, men jag trodde de verkligen ville att det skulle vara lokalt och personligt så det är ju lite knasigt.

Ni hittar artikeln här:

https://hearitfromlocals.com/2019/03/05/malmo-sweden/

Följ:
Share:

Kommentera