Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Tröja
Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Blus
Tröja
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Klännning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kofta
Kofta
Stövel
Kavaj
Linne
Väska
Byxor
Klänning
Cardigan
Kavaj
Klänning
Halsduk
Stickad klänning
Knytblus
Kjol
Väst
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
Slingbacks
Klänning
Kappa
Skjorta
örhängen
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Bag
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Jacka
Linne
Väska
Kappa
Kappa
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Blus
Väska
Klänning
Väska
Cape
Kofta
Pullover
Satinkjol
Klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klännning
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Byxor
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Vit blus
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Linne
Pullover
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Boots
Slacks
Tröja
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Kofta
Basker
Jeans
Byxor
Kappa
Klänning
Skjortklänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Slipover
Kofta
Jacka
Blus
Väska
Klänning
23   180
40   356
43   419
49   386
55   516

Dubbelknäppt kavaj för kvinnor

Dubbelknäppt kavaj för kvinnor
– Blogginlägg i samarbete med NA-KD

Hej fina. Jag har införskaffat mig en dubbelknäppt kavaj. Min allra första om jag inte minns helt fel. Det är en mörkblå svagt randig dubbelknäppt kavaj för kvinnor från NA-KD och jag gillar den verkligen! Kvaliten känns lyxig även fast kavajen endast kostar endast 699 SEK.

En dubbelknäppt kavaj känns som ett signaturplagg att ha i garderoben. Det är ett plagg som aldrig blir omodernt och dessutom återkommer som en stor trend då och då. Jag känner att min nya mörkblå dubbelknäppta kavaj kommer att vara en favorit i min garderob. Jag känner även att man kan styla den på flera sätt. Mörkblått är ju bra på det viset. Jag har ju som ni vet en klassisk stil, gärna lite officelook. Känner att den här dubbelknäppta kavajen passar mig och min stil perfekt.

Nedan delar jag med mig av två sätt jag hittills stylat den på.  Båda kontorsstilar och det är ju så bra när man kan kombinera sina plagg på olika sätt. NA-KD har det mesta man kan tänka sig och vilja ha inom mode, däribland flera varianter av dubbelknäppt kavaj för kvinnor. Spana gärna in deras utbud online:)

 

Dubbelknäppt kavaj för kvinnor

1. Dubbelknäppt kavaj med svarta vida byxor och vit skjorta från NA-KD

Den här looken hade jag en lite varmare februaridag i Malmö. Gillar verkligen att kombinera mörkblått med svart och vitt. För mig räknas ju mörkblått som en färgklick då jag sällan annars har andra färger än svart och vitt. Utomhus stylade jag med solglasögon och min svarta portfölj.


dubbelknäppt kavaj för kvinnor
Dubbelknäppt kavaj för kvinnor

 

2. Dubbelknäppt kavaj med svart klänning

Jag älskar den lilla svarta klänningen och jag stylar den gärna med en kavaj i någon snygg färg och modell. Så glad över att nu äga en dubbelknäppt blå kavaj som liksom tar plats och gör hela outfiten till en svart klänning. Här valde jag att styla med solglasögon och svart väska i mellanstor modell. 


dubbelknäppt kavaj för kvinnor

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?