Annons: Shoppa min stil

Byxor
Klänning
Kjol
Linne
Klännning
Väska
Linne
Kavaj
Jeans
Byxor
Klänning
Kjol
Linne
Klännning
Väska
Linne
Kavaj
Jeans
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Lördag med utflykt

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Idag har jag hunnit fota med Anna och sedan åkte jag, Charlotta och Katy på utflykt. Vädret var lite sisådär, kallt. Vi åkte till Katrinetorp där jag varit med Carl ett par gånger tidigare. Vi promenerade lite och gick in antikaffären. Sedan började vi bli hungriga och bestämde oss för att äta lunch i Saluhallen i Malmö. Jag åt en poke bowl. Gott! Rejält mycket folk i saluhallen men vi hittade ett bord till slut.

Nu är jag hemma och jag har lagt ut en del annonser på Tradera. Se mina auktioner här!

Vid halv nio ska jag bege mig till MJS för middag med Charlotta, Katy och Anna. Så mysigt och kul med en girls night!❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?