Annons: Shoppa min stil

Jeans
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Cardigan
Byxor
Kavaj
Linne
Klännning
Pullover
Kavaj
Linne
Ankelboots
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
41   346
45   423
39   521
59   638
79   603

After Work och lördagsplaner

Hej fina. Igår hade vi after work på jobbet. Det var riktigt trevligt! ? Vi drack lite öl/vin, spelade dart och åt mat. Mitt lag vann på dartspelet så det var såklart extra kul! Vi var klara vid sjutiden och då promenerade jag till Atmosfär där jag mötte upp Charlotta och Per. Vi satt där till kanske tio.

Idag ska jag först fota med Anna innan hon ska jobba och sen ska jag på utflykt med Charlotta och Katy. Vi ska nog till Ängavallen, får se lite hur vädret är i och för sig. Sen blir det middag på MJS och då ansluter även Anna ?.

Carl och hans team åkte ju stafettvasan igår också. Jag följde dom online och det gick jättebra. Carl körde sista sträckan:). Han kommer tillbaka till Malmö sent imorgon kväll.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?