Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Pullover
Väska
Kappa
Linne
Vit blus
Halsduk
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Väst
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Kappa
Knytblus
Slingbacks
T-shirt
Blus
Cardigan
Väska
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Byxor
Linne
Kofta
Pullover
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Kappa
Kofta
Kjol
Jacka
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Satinkjol
Bag
Klänning
Blus
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Tröja
Kofta
Kappa
Kavaj
Klännning
Skjortklänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Skinnkjol
Väska
Grå kavaj
Klänning
Slipover
Slacks
Klänning
T-shirt
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Byxor
Pullover
Skjorta
Klännning
Skjorta
Cape
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
T-shirt
Pullover
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Jeans
Sneakers
Kavaj
Väska
Byxor
Byxor
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Stövel
Kjol
Klänning
Kofta
Tröja
Blus
Klänning
Kavaj
Blus
Tröja
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kofta
Basker
Klänning
Väska
22   330
43   401
51   450
38   399
30   408

Tectum – experter på att bygga maskinhall

Tectum – experter på att bygga maskinhall
– Blogginlägg i samarbete med Tectum

Hej fina ni. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Tectum. De är experter på att bygga bland annat lantbruksbyggander efter sina kunders unika behov. Att anlita Tectum som leverantör innebär att man får trygghet, kvalitet och engagemang genom hela byggprocessen, från start och ända in i mål. När Tectum startade 1975 fokuserade de främst på stallbyggnader och stallinredningar. Idag är maskinhallar ett av deras allra största expertområden.

Som lantbrukare är det ju som ni säkert förstår viktigt att ha gott om utrymme för både djur, maskiner och andra redskap som man använder i arbetet på gården. Tectum är ett företag med lång erfarenhet av att bygga specialanpassade byggnader för lantbrukares behov. Kanske har man behov av ett maskinhall till exempel. Det är ju väldigt viktigt att man kan parkera och förvara sina maskiner som till exempel traktorer och lastmaskiner på ett smidigt och säkert sätt. Tectum har byggt sådana här stålbyggnader av högsta kvalitet i 40 år så man kan vara säker på att de kan sin sak och att det blir bra.

Hur ser byggprocessen ut då? Tectums stålbyggnader byggs på en stadig plintgrund, antingen med en isolerad eller icke isolerad sockelbalk. Plintarnas storlek anpassar efter behovet, det vill säga vad själva byggnaden ska tåla när det kommer till till exempel klimatförhållanden.

Genom att anlita en erfaren och pålitlig leverantör som Tectum för byggandet av din maskinhall kan du vara säker på att du får en lantbruksbyggnad som passar din verksamhet perfekt. En skräddarsydd maskinhall som är byggd efter din gårds unika behov innebär ju även att ditt dagliga arbete blir lättare, kan ske snabbare och såklart även mer effektivt.

Spana gärna in Tectums hemsida för mer information om deras lösningar för att bygga den perfekta lantbruksbyggnaden för just dig!

maskinhall från tectum

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?