En stor skillnad mellan oss

God morgon fina ni. Igår hade jag lite bättre flyt på jobbet. Det var även premiär för lunch ute. Jag och Michelle satte oss på trappan vid kanalen och åt poke bowls, Så härligt. Jag fick till och med ta av jackan för det var så varmt i solen. Så härligt, vår på riktigt!

Efter jobb skyndade jag mig hem och vidare till stationen för middag på Bistro Royal. Carl åkte iväg igår kväll då han ska åka stafettvasan imorgon. Han är så sportig och jag inte alls, haha 🙂 En stor skillnad mellan oss. Han åkte förra året också så det ska nog gå bra. Ska försöka följa online hur det går för dom 🙂 Vi hade en mysig middag på Bistro Royal i alla fall. Jag åt ryggbiff och Carl åt fjällröding. Vi åt visst riktigt snabbt enligt personalen. Det gör vi nog ofta båda två…

Så nu är jag alltså gräsänka i fyra dagar. Det ska nog gå bra, det svåraste är att somna. Man är ju van att ha någon bredvid. Men jag har roliga saker planerade i helgen. På fredag är det after work på jobbet och på lördag blir det först utflykt och sedan ska jag ut och äta med Charlotta, Katy och Anna. En riktig girls night. Så kul!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera