Annons: Shoppa min stil

Byxor
Klänning
Skjorta
Pullover
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Knytblus
Klännning
Linne
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Slacks
Kappa
Knytblus
Slingbacks
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cape
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Halsduk
Pullover
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Bag
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Linne
Pullover
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Väst
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Basker
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Linne
Blus
Blus
Vit blus
Blus
Skinnkjol
Grå kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Satinkjol
Slipover
Cardigan
Klänning
Kavaj
Sneakers
Byxor
Kappa
Pullover
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Väska
Klännning
Byxor
Väska
Jeans
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
1   15
39   272
44   429
37   408
38   415

En stor skillnad mellan oss

God morgon fina ni. Igår hade jag lite bättre flyt på jobbet. Det var även premiär för lunch ute. Jag och Michelle satte oss på trappan vid kanalen och åt poke bowls, Så härligt. Jag fick till och med ta av jackan för det var så varmt i solen. Så härligt, vår på riktigt!

Efter jobb skyndade jag mig hem och vidare till stationen för middag på Bistro Royal. Carl åkte iväg igår kväll då han ska åka stafettvasan imorgon. Han är så sportig och jag inte alls, haha 🙂 En stor skillnad mellan oss. Han åkte förra året också så det ska nog gå bra. Ska försöka följa online hur det går för dom 🙂 Vi hade en mysig middag på Bistro Royal i alla fall. Jag åt ryggbiff och Carl åt fjällröding. Vi åt visst riktigt snabbt enligt personalen. Det gör vi nog ofta båda två…

Så nu är jag alltså gräsänka i fyra dagar. Det ska nog gå bra, det svåraste är att somna. Man är ju van att ha någon bredvid. Men jag har roliga saker planerade i helgen. På fredag är det after work på jobbet och på lördag blir det först utflykt och sedan ska jag ut och äta med Charlotta, Katy och Anna. En riktig girls night. Så kul!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?