Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Linne
Kappa
Klännning
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kofta
Slacks
Jeans
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Vit blus
Väska
Slingbacks
Basker
Knytblus
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
Tröja
Väska
Stickad klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Tröja
Skjorta
Blus
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Blus
Grå kavaj
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Väst
Kofta
Väska
Väska
Bag
Väska
Cape
Klänning
Kavaj
Byxor
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Slipover
Skjorta
Väska
Sneakers
Ankelboots
Kofta
Knytblus
Linne
Kofta
Väska
Byxor
Pullover
Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Väska
Klänning
Jacka
Klännning
Klänning
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Pullover
Pälsjacka
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Stövel
Kavaj
Väska
Kappa
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Byxor
Kofta
Cardigan
Skjorta
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

Hårborttagning Malmö

Hårborttagning Malmö

Hej fina. Letar ni permanent hårborttagning Malmö har ni kommit rätt! Härom veckan hade jag mitt andra besök på No+Vello för IPL permanent hårborttagning. Ni kan läsa om mitt första besök här: IPL permanent hårborttagning Malmö. Jag valde ju att påbörja den här behandlingen då jag helt enkelt är så less på att raka benen och gärna hade sluppit det särskilt under sommartid.

Jag har läst om flera olika behandlingar och även testat olika och då IPL permanent hårborttagning är effektivast känns det som rätt val av behandling. Det känns även som att jag valt helt rätt salong för detta då No+Vello är världsledande på IPL Permanent hårborttagning.

Så härom veckan var det då dags för omgång två av denna behandling. Det är olika från person till person hur många behandlingar som behövs för att man ska bli helt av med hår men ofta tar det 5-7 behandlingar. Faktiskt så kunde jag redan efter en behandling se effekt på mina ben. Det tog kanske två veckor från första tillfället innan hår försvann på vissa partier av benen. Så bra ju! Så nu inför andra behandlingen kunde även Joanna på No+Vello se att vissa ställen på benen inte hade hår längre.

Jag gjorde exakt samma behandling som sist den här gången, men det tog inte alls lika lång tid. Det gör ju inte alls ont heller så det blir ju lite som avslappning att gå till No+Vello och bli ompysslad :). Joanna är ju så trevlig och professionell så man känner hela tiden att man är i trygga händer på No+Vello.

Det ska bli spännande att se om en vecka, när det gått två veckor, hur mycket hår som försvunnit då. Nedan ser ni en massa bilder från mitt senaste besök hos No+Vello. Läs mer om behandlingen och boka en tid här: Permanent hårborttagning Malmö

 

Hårborttagning Malmö – bilder


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?