Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Klännning
Linne
Linne
Jeans
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Klännning
Linne
Linne
Jeans
Kjol
Väska
Kavaj
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Bokskogen utanför Malmö

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Måndag igen! En sak jag sagt att jag vill göra är att nyttja söndagarna bättre. Jag brukar ofta få söndagsångest vilket jag berättade för min livscoach. Det var ett mål att bli bättre på att njuta av söndagen som faktiskt är en av två lediga dagar under en vecka. Igår var en sådan riktig njutardag. Jag och Charlotta åkte till Bokskogen utanför Malmö för en lång promenad. Det tog ungefär 25 min att komma dit med bil.

Det blev en riktig härlig dag i Bokskogen utanför Malmö. Så skönt att komma bort från stan lite, gå i en skog, vara ute i naturen. Vi tog 7 km-slingan och den kändes helt perfekt. Vädret var ju helt underbart också! Mer sådant här!

Det var rejält mycket folk i Bokskogen utanför Malmö så det tog ett liiitet tag innan vi fick parkering. Men det gick bra till slut :). Idag är det jobb 8-17 och sedan en promenad i parken tänkte jag. Ha en underbar måndag!

 

Bild från Bokskogen utanför Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?