Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Väska
Väska
Skjorta
Blus
Kjol
Klänning
T-shirt
Blus
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Slacks
Väska
Pullover
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Kofta
Sneakers
Väska
Kofta
Byxor
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Jacka
Skinnkjol
Tröja
Byxor
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Kofta
Kofta
Blus
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Slipover
Kavaj
Kjol
örhängen
Kjol
Klänning
Knytblus
Kjol
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Slingbacks
Väska
Väst
Pullover
Basker
Stövel
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Skjorta
Linne
Kavaj
Cape
Kavaj
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
T-shirt
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
T-shirt
Bag
Kofta
Kavaj
Klänning
Klännning
Klännning
Klänning
Kappa
Linne
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Ankelboots
Tröja
Cardigan
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Grå kavaj
Tröja
Halsduk
Knytblus
Klänning
Linne
Boots
Kjol
Klänning
Jacka
Skjorta
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
Halsduk
Kappa
Jeans
Klänning
Väska
Vit blus
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Blus
T-shirt
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
20   303
43   394
49   375
55   510
24   469

Julie Malmö – vinbar och restaurang

Julie Malmö – vinbar och restaurang
En recension av vårt besök på vinbaren och restaurangen Julie i Malmö

 

God morgon fina ni. Hoppas att ni fått en bra start på den här lördagen. Igår kväll gick jag och Carl till Julie Malmö – en vinbar och restaurang som ligger här på Gamla Väster precis intill Vollmers (läs om vårt tidigare restaurangbesök på Volmers här). Vi hade velat testa Julie ett tag då det sett så mysigt ut när vi kikat in och nu äntligen var det dags.

Julie Malmö är perfekt för alla som älskar att njuta av vin, ost och chark. De har verkligen ett stort och brett utbud. De serverar även lite matigare varma rätter som tillagas i deras eget rotisseri, såsom kyckling. Man kunde även se när det tillagades där. Sådant känns ju alltid trevligt 🙂 Vi började med varsitt glas rött och sedan delade vi på en “liten” charktallrik. En massa gott. Inte så bildskönt kanske men det smakade riktigt bra.

Till huvudrätt valde vi att äta varm Mont d’Or som serverades med potatis, picklade grönsaker, bröd (jag fick glutenfritt) och sallad. Det blev ju kanske inte den nyttigaste middagen med smält ost, bröd och potatis men så gott! Ibland måste man ju få unna sig helt enkelt.

Vi gillade verkligen atmosfären på Julie Malmö. De har även en butik där man kan köpa hem chark, ost och annat. Vi kommer absolut att komma tillbaka för att dricka vin och även äta. Skönt att det ligger så nära vår lägenhet också. Efter restaurangbesöket gick vi hem och såg en serie innan vi la oss. Idag blev det sovmorgon men vi har en hel del som vi tänkt hinna med så vi måste sätta lite fart. Ikväll kommer Daniel och Linnéa hit på middag. Blir trevligt! Ha en underbar lördag fina ni!

 

Bilder från Julie Malmö

julie malmö


julie malmö
julie malmö

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?