Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Kofta
Kavaj
Skjorta
Bag
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Pullover
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Tröja
Skjorta
Väska
Väst
Linne
Kavaj
Skjorta
Kjol
Sneakers
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Grå kavaj
Klänning
Tröja
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Klänning
Boots
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Satinkjol
Halsduk
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Ankelboots
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Pullover
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klännning
Klännning
Väska
Slipover
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Jeans
Klänning
Väska
T-shirt
Byxor
Kofta
Kappa
Stövel
Manolo Blahnik
Kavaj
Väska
Slacks
Blus
Cape
Byxor
Linne
Byxor
Tröja
Vit blus
Kappa
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Skjorta
Klänning
Basker
Kjol
T-shirt
Kofta
Byxor
Blus
Cardigan
Kofta
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Kjol
Slingbacks
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
Linne
Kjol
T-shirt
24   214
67   341
41   386
20   301
76   466

Julie Malmö – vinbar och restaurang

Julie Malmö – vinbar och restaurang
En recension av vårt besök på vinbaren och restaurangen Julie i Malmö

 

God morgon fina ni. Hoppas att ni fått en bra start på den här lördagen. Igår kväll gick jag och Carl till Julie Malmö – en vinbar och restaurang som ligger här på Gamla Väster precis intill Vollmers (läs om vårt tidigare restaurangbesök på Volmers här). Vi hade velat testa Julie ett tag då det sett så mysigt ut när vi kikat in och nu äntligen var det dags.

Julie Malmö är perfekt för alla som älskar att njuta av vin, ost och chark. De har verkligen ett stort och brett utbud. De serverar även lite matigare varma rätter som tillagas i deras eget rotisseri, såsom kyckling. Man kunde även se när det tillagades där. Sådant känns ju alltid trevligt 🙂 Vi började med varsitt glas rött och sedan delade vi på en “liten” charktallrik. En massa gott. Inte så bildskönt kanske men det smakade riktigt bra.

Till huvudrätt valde vi att äta varm Mont d’Or som serverades med potatis, picklade grönsaker, bröd (jag fick glutenfritt) och sallad. Det blev ju kanske inte den nyttigaste middagen med smält ost, bröd och potatis men så gott! Ibland måste man ju få unna sig helt enkelt.

Vi gillade verkligen atmosfären på Julie Malmö. De har även en butik där man kan köpa hem chark, ost och annat. Vi kommer absolut att komma tillbaka för att dricka vin och även äta. Skönt att det ligger så nära vår lägenhet också. Efter restaurangbesöket gick vi hem och såg en serie innan vi la oss. Idag blev det sovmorgon men vi har en hel del som vi tänkt hinna med så vi måste sätta lite fart. Ikväll kommer Daniel och Linnéa hit på middag. Blir trevligt! Ha en underbar lördag fina ni!

 

Bilder från Julie Malmö

julie malmö


julie malmö
julie malmö

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?