Planering och när tiden inte räcker till…

God morgon fina ni. Så var det fredag igen! Tiden går snabbt. Idag blir det en heldag på kontoret och sedan äntligen helg. Den här helgen kommer bli lugn, precis vad jag behöver känner jag. Måste även planera lite för vår och sommar. Få koll på när olika bröllop, födelsedagsfester med mera äger rum. Ser ut att bli en riktigt rolig sommar.

Måste även jobba lite med mitt företag. Har inte riktigt haft tid att jobba med det på samma sätt hittills i år i jämförelse med förra året men det ska nog bli bra :). Har det ju vid sidan av så det kommer ju alltid att gå i perioder.

Har förresten fyllt på  lite favoritprodukter i kategorin Shoppa min stil. Kika gärna in där 🙂 Ha en underbar dag! Nedan har jag på mig en klänning från Victoria Beckham for Target. Älskar den! Ett fynd på Tradera! Ha en underbar dag!

 

Följ:
Share:

Kommentera