Annons: Shoppa min stil

Väska
Blus
Sneakers
Kavaj
Tory Burch
Byxor
Spegel
T-shirt
Louis Vuitton väska
Blus
Kofta
Pullover
Steamer
Kavaj
T-shirt
Klännning
Klänning
Bag
T-shirt
Kofta
Tröja
Satinkjol
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Moschino väska
Kappa
Boots
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Klänning
Halsduk
Ankelboots
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Väst
Väska
Tröja
Klänning
Kjol
Klänning
Kånken
Klänning
Slipover
Klänning
Kjol
Byxor
Linne
Kofta
Kappa
T-shirt
Väska
Kofta
Knytblus
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Väska
Stövel
T-shirt
Väska
Blus
Basker
Slacks
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Kappa
Tröja
Klänning
Kavaj
Vit blus
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kjol
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Väska
Stickad klänning
Väska
Pullover
Kjol
Byxor
Väska
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Byxor
Kjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Jacka
Skjorta
Kjol
Linne
Klänning
T-shirt
Klänning
Cape
Kofta
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Cardigan
Kavaj
Kappa
Jeans
Jacka
Stenströms cardigan
Blus
Väska
Skjorta
Kavaj
örhängen
Kavaj
Pullover
Kappa
Klännning
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Halsduk
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Väska
Knytblus
Kappa
Ganni diadem
11   78
32   266
55   413
58   484
55   450

Balmain för kvinnor

Balmain för kvinnor

Hej fina. Jag tänkte börja dela med mig av fler tips inom mode då jag ser att många uppskattar det. Jag kommer tipsa om mina favoriter hos webbutiker, designermärken och kollektioner. Det blir även en massa tips på rea 🙂 Idag tänkte jag dela med mig av mina favoriter från Balmain för kvinnor. Balmain är ett franskt modehus, grundat av Pierre Balmain på 1940-talet. Idag är Olivier Rousteing är creative director på Balmain. Ett riktigt lyxigt modehus med så fina kläder. De har ju bland annat haft en kollektion för H&M. Jag älskar ju tweed och har såklart fastnat för deras plagg i tweed.  Mina favoriter från deras sortiment hos webbutiken Net-a-Porter.

 

Balmain för kvinnor – mina favoriter

balmainBalmain svart tweedkjol – KLICKA HÄR

 

Balmain tweedshorts – KLICKA HÄR

 

 


Balmain vit tweedkavaj – KLICKA HÄR

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?